Fűmag Royal Supreme Kiepenkerl 1 kg

T12632
Ragyogó zöld, alacsony növekedésű álomgyep törpe perjével (Poa supina). Tökéletes megoldás mind árnyékos mind napos területekre. A Poa supina más fűfajtákhoz képest jobban tolerálja az árnyékos fekvést. A Majestic Royal az angol perje (Lolium perenne) csúcsfajtáit tartalmazza, vörös csenkesszel (Festuca rubra) és réti perjével (Poa pratensis) k... Részletes leírás
11 490 Ft (nettó: 9 047 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Ragyogó zöld, alacsony növekedésű álomgyep törpe perjével (Poa supina). Tökéletes megoldás mind árnyékos mind napos területekre. A Poa supina más fűfajtákhoz képest jobban tolerálja az árnyékos fekvést. A Majestic Royal az angol perje (Lolium perenne) csúcsfajtáit tartalmazza, vörös csenkesszel (Festuca rubra) és réti perjével (Poa pratensis) kiegészítve jelenleg a legkiemelkedőbb teljesítményű keverék a sűrű dísz- és sportgyep kategóriában. Öntözés mellett minden helyre ajánlott.
Súly: 1 kg
Szélesség: 80 mm
Magasság: 270 mm
Hossz: 190 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.