Poloskatávoltartó, vegyszermentes Stink-Bug C 500 ml

T12402
Stink BUG-C - Természetes védő illatanyag a poloskák távoltartására 100% TERMÉSZETES EREDETŰ, VEGYSZERMENTES TERMÉK KÉRJÜK AZ ŐSZI HÓNAPOKBAN, MIKOR A POLOSKÁK FOKOZOTTAN SZERETNÉNEK BEJUTNI A LAKÁS BELTERÉBE, A TERMÉKET VÁSÁRLÁS UTÁN LEGALÁBB 1 HÉTIG ALKALMAZZÁK A VÁLASZTOTT FELÜLETEKEN, NAPI TÖBBSZÖRI KEZELÉSSEL. KÉRJÜK VEGYÉK SZÁMÍTÁSBA, HO... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Stink BUG-C - Természetes védő illatanyag a poloskák távoltartására

100% TERMÉSZETES EREDETŰ, VEGYSZERMENTES TERMÉK

KÉRJÜK AZ ŐSZI HÓNAPOKBAN, MIKOR A POLOSKÁK FOKOZOTTAN SZERETNÉNEK BEJUTNI A LAKÁS BELTERÉBE, A TERMÉKET VÁSÁRLÁS UTÁN LEGALÁBB 1 HÉTIG ALKALMAZZÁK A VÁLASZTOTT FELÜLETEKEN, NAPI TÖBBSZÖRI KEZELÉSSEL. KÉRJÜK VEGYÉK SZÁMÍTÁSBA, HOGY A KÉSZÍTMÉNY NEM ROVARIRTÓ, VAGY -RIASZTÓSZER, HANEM EGY NÖVÉNYI EREDETŰ ILLATANYAG, AMELYNEK ILLATÁT A POLOSKÁK NEM KEDVELIK. A FELÜLET FOLYAMATOS KEZELÉSE EREDMÉNYEZI AZT, HOGY NÉHÁNY NAP UTÁN A POLOSKÁK JELENTŐS HÁNYADA ELSZOKIK A FELÜLETTŐL, JELENTŐSEN KEVESEBB FEJFÁJÁST OKOZVA ÖNNEK ÉS CSALÁDJÁNAK.

A Stink BUG-C 100% természetes eredetű anyagokból, biotechnológiai úton, fermentációval készült termék, amelyet arra fejlesztettünk ki, hogy Ön a zöld vándorpoloskákat és a barna márványpoloskákat távol tudja tartani személyes környezetétől, otthonától. A Stink BUG-C hatóanyagai egészségre nem károsak, gyermekek és háziállatok által használt területen is biztonsággal alkalmazható termékünk. A Stink BUG-C nem rovarirtó, nem pusztítja el a poloskákat, hanem a poloskák számára kellemetlen illatanyagokkal tartja távol őket a termékkel befújt felületektől. A Stink BUG-C illata ennek ellenére az emberek számára enyhe és kellemes, a vegyületei nem hagynak nyomot a befújt felületen, textílián.

A Stink Bug-C egy olyan termék, amely háztartásokban, szálláshelyeken, vendéglátó egységekben, raktárakban, közösségi helyiségekben, tárolókban, szociális épületekben, társasházakban, állattartásban egyaránt alkalmazható.Természetes hatóanyag kombinációja révén egyedülálló, környezetbarát módon biztosít megfelelő hatékonyságot a széles körű alkalmazási lehetőségeivel a lehető legkisebb környezeti terhelés mellett.Alkalmazható rovarokkal szemben, különösen az alábbi fajtákat tartja távol, hatékonyan, nem kedvelik a Stink Bug-C illatát: kullancs, vándorpoloskát, ágyi poloskát, bolhát, csótányt, hangyát, poratkát, pókféléket, ruha molyokat. A rovarok háztartásunkba való betelepedésének megelőzésére is alkalmas, nyílászárók, redőny-reluxa és a falak kezelésével. Termékünk hajtógázmentes.

A Stink Bug-C nem tartalmaz semmiféle vegyszert, szerves oldószert és természetes vagy egyéb génmódosított mikroorganizmusokat és enzimeket (GMO mentes), továbbá nem tartalmaz mesterséges hatásfokozókat. A Stink Bug-C kellemes illatú a kezelt felület száradás után teljesen foltmentes marad.
Alkalmazásának módja:

Rázza fel a flakont használat előtt, majd permetezze a terméket azon felületekre, ahonnan a poloskákat távol szeretné tartani: szúnyogháló, ablakkeret, textíliák stb, bármilyen felületen alkalmazható. A poloskák ismételt megjelenése esetén ismételje a felület kezelését.
Tárolás:
25°C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől elzárva, gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó.
Szavatossági idő: 6 hónap
Termékösszetétel: rozmaring kivonat, muskátli kivonat, citromfű kivonat, repceolaj, citromsav, guargumi, víz
Veszélyességi besorolás: Nem veszélyes anyag. Kizárólag felületi alkalmazásra! Emberi fogyasztásra nem alkalmas, gyermekektől elzárva tartandó. A permet szembe kerülését kerülje, szembe kerülés esetén tiszta csapvízzel mossa ki a szemét.
Súly: 0.5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kiszállítható növényvédőszer: kiszállítható növényvédőszer
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.