Fűmag Barenbrug Rapide RPR 15 kg

T12269
Gyors és tartós megoldás, jó megújuló képességgel Könnyen és gyorsan hozhatunk létre tartós pázsit felületet Finom levélzet jellemzi A telet követően gyorsan megújul Jó regenerálódó képességgel bír a réti perjének és az RPR angol perjének köszönhetően Újdonság a keverékben: egy új angol perje változat, melynek földfelszín közeli hajtásaiból új n... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Gyors és tartós megoldás, jó megújuló képességgel
Könnyen és gyorsan hozhatunk létre tartós pázsit felületet
Finom levélzet jellemzi
A telet követően gyorsan megújul
Jó regenerálódó képességgel bír a réti perjének és az RPR angol perjének köszönhetően
Újdonság a keverékben: egy új angol perje változat, melynek földfelszín közeli hajtásaiból új növények erednek, ezáltal jól sűrűsödik és regenerálódik.

Összetétel:

37% Lolium perenne - Angol perje
38% RPR - Lolium perenne - Angol perje (Regenerálódó Angol perje)
25% Poa pratensis - Réti perje

RPR – Regenerálódó Angol perje
Regenerálódó képesség és nagyfokú tolerancia az erős igénybevétellel szemben!

Az RPR Angol perje /Lolium perenne stoloniferum/ egy megújuló képességgel bíró alfaja az Angol perjének /Lolium perenne/, földfelszín közeli hajtásokat fejleszt, melyekből új növények erednek.
Az RPR Angol perje kiválóan ellenáll az erős igénybevételnek és mellette tetszetős megjelenést is biztosít az adott felületen. A gyors telepítés lehetősége, a korai regenerálódás tavasszal és az erős igénybevétellel szembeni tolerancia okán rendkívül előnyös választás fokozott igénybevételnek kitett területek, így sportpályák telepítésére és felújítására csakúgy, mint a ház körüli kertek füvesítése során.

Erős és megújuló!

A földfelszín közeli hajtások vízszintesen terjednek és azokból új növények erednek, így a kikopott, hiányos gyepfelületeken gyorsan regenerálódik a sérült terület.

A földfelszín közeli hajtások terjedésének köszönhetően a fű növényeknek egy rendszere, hálózata alakul ki, amely biztosítja a nagyfokú igénybevétellel, taposással szembeni toleranciát, a gyepfelület nehezebben sérül.

A gyors telepítést követően intenzíven használható felületet kapunk, amely az alacsony nyírást is jól bírja, s emellett jó szárazságtűrő képességgel is bír.

Rendkívül erős, gyors fejlődésű pázsit

Az RPR két fontos tulajdonságot ötvöz: erős, ellenálló az erős igénybevétellel szemben és egyben gyors kelésű, fejlődésű. A hagyományos angol perjét ezen tulajdonságok elérése érdekében réti perjével társítják, azonban az RPR teljesítményétől, terhelhetőségétől még így is elmaradnak ezek a keverékek.
Súly: 15 kg
Szélesség: 170 mm
Magasság: 420 mm
Hossz: 810 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Pázsit
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.