Mikrozöldség csíráztató készlet MicroGreen Garden Duo Kiepenkerl

T12216
MicroGreen DUO-Garden készlet 2 bio-vetőmagpárnával & 1 csomag bio-csíramaggal A MicroGreen DUO-Garden segítségével a mikrozöldségek előállítása egyszerű és gyors. A mikrozöldségek frissek, ízletesek és különböző aromájuk révén sokoldalúan felhasználhatók. A MicroGreen Duo-Garden készletben a tasakos csíramagok és az új, praktikus magpárnák is h... Részletes leírás
5 990 Ft (nettó: 4 717 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
MicroGreen DUO-Garden készlet 2 bio-vetőmagpárnával & 1 csomag bio-csíramaggal
A MicroGreen DUO-Garden segítségével a mikrozöldségek előállítása egyszerű és gyors. A mikrozöldségek frissek, ízletesek és különböző aromájuk révén sokoldalúan felhasználhatók. A MicroGreen Duo-Garden készletben a tasakos csíramagok és az új, praktikus magpárnák is használhatók a kis növénykék termesztéséhez. A két külön rácson egyszerre kétféle növényfajta vagy akár időben eltolva ugyanaz a fajta is előállítható, hogy mindig legyen kéznél friss mikrozöldség.
Súly: 0.3 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.