Vetőmagszőnyeg Cékla fehér, sárga, vörös Kiepenkerl 15x150 cm

T12211
Cékla vetőmagszőnyeg Pablo+Avalanche+Boldor 1 db 15 x 150 cm-es vetőmagszalag Lila, sárga és fehér céklafajták kombinációja egy vetőmagszőnyegben. Magas ásványianyag- és vitamintartalom, kalóriaszegény, emiatt nagyon értékes zöldségféle. Vetés: ápr-júl.közepe (szabadföld) / 0,5-1 cm mélyen Csírázás: 12-21 nap 15-22°C Tő- és sortáv: vetőm... Részletes leírás
1 690 Ft (nettó: 1 331 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Cékla vetőmagszőnyeg Pablo+Avalanche+Boldor
1 db 15 x 150 cm-es vetőmagszalag
Lila, sárga és fehér céklafajták kombinációja egy vetőmagszőnyegben. Magas ásványianyag- és vitamintartalom, kalóriaszegény, emiatt nagyon értékes zöldségféle.
Vetés: ápr-júl.közepe (szabadföld) / 0,5-1 cm mélyen
Csírázás: 12-21 nap 15-22°C
Tő- és sortáv: vetőmagszőnyegnek megfelelően, ritkítás nem szükséges
Szedés: júl-nov.
A céklák a legértékesebb őszi zöldségek közé tartoznak: a gumók magas ásv.anyag- és vitamintartalmúk, emellett kalóriaszegények. ’Pablo’F1-gömbölyű, lédús, egyöntetűen piros. ’Avalanche’ gömbölyű, fehér, édes ízű. ’Boldor’ szintén édeskés ízű, de aranyló sárga színű. Főzve svanyúságnak, köretnek és nyersen salátákba, levekbe is felhasználható. Hűvös helyen egész télen tárolható. Nedves, humuszos talajt és napos-félárnyékos helyet igényel.
Helyezze a vetőmagszőnyeget széthajtogatva a talajra, nedvesítse be, fedje be vékonyan földdel, nyomkodja le majd ismét alaposan öntözze meg. Soha nem szabad hagyni a vetőmahszőnyeget kiszáradni. Ápr.közepe előtt nem célszerű elvetni.
Súly: 0.02 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.