Jégkockába rakható, ehető virágok Kiepenkerl kb. 2 m2-re

T12190
Jégbe zárt virágvarázs (virágmagkeverék) Dekoratív ehető virágok keveréke jégkockák díszítésére. Ideális hűsítők készítésére nyáron vagy télen is. Magasság kb. 50 cm, virágzás júniustól októberig. Vetés: ápr-jún. (szabadföld) Csírázás: 12-20 nap 15-20°C / ritkítás szükséges lehet Tő- és sortáv.: 15 x 20 cm Virágzás: jún-okt. Dúsan virágzó, színp... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Jégbe zárt virágvarázs (virágmagkeverék)
Dekoratív ehető virágok keveréke jégkockák díszítésére. Ideális hűsítők készítésére nyáron vagy télen is. Magasság kb. 50 cm, virágzás júniustól októberig.
Vetés: ápr-jún. (szabadföld)
Csírázás: 12-20 nap 15-20°C / ritkítás szükséges lehet
Tő- és sortáv.: 15 x 20 cm
Virágzás: jún-okt.
Dúsan virágzó, színpompás nyári virágok, amelyeket jégkockába zárva le lehet fagyasztani. Így akár télen is felhasználhatjuk nyarat idéző dekorációként koktélokhoz, dessszertekhez vagy asztalok díszítéséhez. A magvetés után röviddel már nyílnak a borágó kék virágai, a bársonyvirág sárga-narancs szirmai, a tarka tátikák vagy a rusztikus búzavirágok. Ezek a virágok mind ehetők, de vágott virágnak is alkalmasak, magasságuk kb. 50 cm. A virágzás egészen a fagyokig tart, ágyásban, cserépben vagy ládában is nevelhető. Tápanyagban gazdag, humuszos, laza, megfelelően gyomtalanított, napos helyet igényel. A jégkockák elkészítése igen egyszerű: a jégkockatartó minden kockájába tegyünk 1-1 virágot, öntsük fel vízzel és helyezzük a fagyasztóba. Remekül illik bóléba, koktélokba, hűsítő italokba vagy desszertekhez.
Súly: 0.01 kg
Elérhetőség: raktáron
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.