Vörös húsú sörretek Kiepenkerl kb. 4 fm-re

T12188
Sörretek Red Meat (Raphanus sativus) Gömbölyű, kínai sörretek zöldesfehér héjjal és különleges vörös (hússzínű) belső résszel. Frissen fogyasztva dióízű. Vetés: jan.köz. (fólia-üvegház) / márc.végétől (szabadföld) Csírázás: 6-14 nap 6-20°C Tő- és sortáv.: 15-20 x 20-30 cm Szedés: ápr-nov. Gömbölyű, kínai sörretek különlegesség zöldesfehér héjjal... Részletes leírás
1 490 Ft (nettó: 1 173 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Sörretek Red Meat (Raphanus sativus)
Gömbölyű, kínai sörretek zöldesfehér héjjal és különleges vörös (hússzínű) belső résszel. Frissen fogyasztva dióízű.
Vetés: jan.köz. (fólia-üvegház) / márc.végétől (szabadföld)
Csírázás: 6-14 nap 6-20°C
Tő- és sortáv.: 15-20 x 20-30 cm
Szedés: ápr-nov.
Gömbölyű, kínai sörretek különlegesség zöldesfehér héjjal és különleges vörös (hússzínű) belső résszel. Íze enyhén édes, diószerű. Felhasználható különféle nyersételekbe, salátákba vagy dekorációnak. A gumók 8-12 cm-es méretben szedhetők, a növény 30-40 cm magas és 20-30 cm átmérőjű. Már egészen korán, jan.közepétől előnevelhető. Termesztése egyszerű és biztonságos, a tányéron igazán egyedülálló látvány. Laza, tápanyagban gazdag, homokos, jó vízáteresztőképességű talajt és napos helyet igényel. Száraz vagy kötött talajban a gumók megnyúlhatnak, agyagos talajon a bakhátas termesztés javítja a terméshozamot és a minőséget. A sörretek nagyon jó elő-, köztes- vagy másodvetemény, mert mélyen lazítja a talajt és kevés maradványt hagy a területen. A legtöbb tápanyagot a gumó növekedési fázisában igényli, ekkor ammónium-szulfát tartalmú táp használata ajánlott.
Súly: 0.01 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.