Hónapos retek, színes Mix Kiepenkerl kb 4 fm-re

T12187
Retek Easter Egg MIX (Raphanus sativus) Hónapos retek magkeverék 4 színben: piros, lila, sárga és fehér. Repedésre és felmagzásra nem hajlamos, gömbölyű alakú, nem csípős fajták. Vetés: ápr.vége-aug. (szabadföld) Csírázás: 6-10 nap 8-20°C Tő- és sortáv.: 25 cm sortávolság Szedés: júl.vége-szept. Tarka színösszeállítás 4 gömbölyű, ropogós retekfa... Részletes leírás
1 290 Ft (nettó: 1 016 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Retek Easter Egg MIX (Raphanus sativus)
Hónapos retek magkeverék 4 színben: piros, lila, sárga és fehér. Repedésre és felmagzásra nem hajlamos, gömbölyű alakú, nem csípős fajták.
Vetés: ápr.vége-aug. (szabadföld)
Csírázás: 6-10 nap 8-20°C
Tő- és sortáv.: 25 cm sortávolság
Szedés: júl.vége-szept.
Tarka színösszeállítás 4 gömbölyű, ropogós retekfajtából: ’Saxa’(piros), ’Viola’(lila), ’Tondo Bianco’(fehér), ’Zlata’(sárga). Kiváló csemege salátákban vagy magában fogyasztva is. Termesztése gyerekjáték, balkonládában, magaságyban, szabadföldön vagy fóliában is tavasztól őszig nevelhető. Humuszos, középnehéz, mélyrétegű talajt és világos, akár tűző napos helyet igényel. Káposztalégy, gyökérlégy ellen fátyolfóliás vagy hálós takarással érdemes védekezni már a vetést követően. A talaj egyenletes nedvessége fontos a jó termésminőséghez.
Súly: 0.01 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.