Leveleskel Smoothie Mix Kiepenkerl kb. 200 szem

T12186
Leveles kel Smoothie Mix (Brassica oleracea var. sabellica) Tápanyagokban gazdag leveles kell fajták keveréke smoothie készítéséhez. Kedvelt szuperétel, 3 fajta, 80-90 cm magasak. Vetés: máj-jún. (szabadföld) Csírázás: 6-10 nap 15-20°C Tő- és sortáv.: 40 x 60 cm Szedés: jún-feb. A gyorsan növő leveles kel (más néven fodroskel) az ún. szuperétel... Részletes leírás
899 Ft (nettó: 708 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Leveles kel Smoothie Mix (Brassica oleracea var. sabellica)
Tápanyagokban gazdag leveles kell fajták keveréke smoothie készítéséhez. Kedvelt szuperétel, 3 fajta, 80-90 cm magasak.
Vetés: máj-jún. (szabadföld)
Csírázás: 6-10 nap 15-20°C
Tő- és sortáv.: 40 x 60 cm
Szedés: jún-feb.
A gyorsan növő leveles kel (más néven fodroskel) az ún. szuperételek közé tartozik. Magas tápanyag- és vitamintartalma jól érvényesül frissen felhasználva egészséges zöldségturmixokban, smoothie-ban. Speciális összeállításunkban megtalálható az erősen fodros klasszikus ’Halbhoher Grüner Krauser’, a lila levelű ’Scarlett’ és a régi jó pálmalevelű ’Nero di Toscana’ fajta. Bőtermő, frissen vagy párolva fogyasztható vagy le is fagyasztható fajták. Talajtípusban nem válogat, napos helyet kedvel. A talajból származó betegségek elkerülése végett ne ültessük olyan helyre, ahol előtte káposztaféle volt. Jó előveteménye a lóbab, sárgarépa, spenót vagy salátafélék. -15°C-ig fagytűrő, enyhébb teleken egészen márciusig szedhető. A fagy hatására édesebb ízű lesz, mert a levelek keményítőtartalma átalakul cukorrá.
Súly: 0.01 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.