Kaliforniai paprika Blocky Mix Kiepenkerl kb 6 szem

T12184
Paprika Blocky Mix F1 (Capsicum annuum) Édes kaliforniai paprikák keveréke sárga, piros, lila, narancs és zöld színben. Vírusbetegségekkel szemben rezisztens F1-hibrid. 150-180 g-os termések. Vetés: feb.vége-márc. (palántanevelés) Csírázás: 10-14 nap 18-22°C Tő- és sortáv: 60 x 80 cm Szedés: aug-okt. Nemcsak színben, de ízben is különböz... Részletes leírás
1 690 Ft (nettó: 1 331 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Paprika Blocky Mix F1 (Capsicum annuum)
Édes kaliforniai paprikák keveréke sárga, piros, lila, narancs és zöld színben. Vírusbetegségekkel szemben rezisztens F1-hibrid. 150-180 g-os termések.
Vetés: feb.vége-márc. (palántanevelés)
Csírázás: 10-14 nap 18-22°C
Tő- és sortáv: 60 x 80 cm
Szedés: aug-okt.
Nemcsak színben, de ízben is különböző kaliforniai paprika összeállítás: ’Mavras’ (lila)-fűszeres aromájú, ’Coletti’ (sárga)-rendkívül édes, ’Bendigo’ (piros)-édes és roppanós, ’Milena’ (narancs)-gyümölcsös. Nyersen és elkészítve is nagyon dekoratív összhatású. Mindegyik hibrid ellenálló a fontosabb paprika-vírusokkal szemben. A bogyók súlya 150-180 g, növénymagasság kb. 80 cm. Meleg, napos, szélvédett helyre ültessük enyhén homokos, laza, humuszos, komposzttal dúsított talajba. A későbbi jobb termés érdekében fontos az első (középső) bimbó kitörése. A rendszeres, 2-heti tápozás mellett fontos a kálcium utánpótlása is, hogy a terméscsúcsbarnulást elkerüljük.
Súly: 0.006 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.