Paradicsom hosszú San Marzano Blumen 2 g

T11918
 A Nápolyból származó pizza szószának alapja, a San Marzano paradicsom: Az igazi San Marzano paradicsom, közepes méretű nagyon életteli növény. Bőségesen termi hosszú gyümölcseit akár 10 cm méretben, 4-5 cm átmérővel. A San Marzano paradicsom, egy Lucullus-típusú hagyományos olasz paradicsomfajta, a pizzaszószok alapja (Nápolyban és környék... Részletes leírás
549 Ft (nettó: 432 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

 A Nápolyból származó pizza szószának alapja, a San Marzano paradicsom:

Az igazi San Marzano paradicsom, közepes méretű nagyon életteli növény. Bőségesen termi hosszú gyümölcseit akár 10 cm méretben, 4-5 cm átmérővel. A San Marzano paradicsom, egy Lucullus-típusú hagyományos olasz paradicsomfajta, a pizzaszószok alapja (Nápolyban és környékén csak ebből a fajtából készített pizzaszószt fogadják el autentikusnak), de a legtöbb paradicsomos olasz ételhez ezt a paradicsomot használják.  A San Marzano determinált növekedésű paradicsomfajta, kifejlett magassága nem haladja meg az egy métert. Erős támrendszert ugyan nem igényel, karózást azonban mindenképpen, mivel megfelelő gondozás mellett nagy a terméshozama, így támaszték hiányában elfekszik a tő.

A San Marzano paradicsom környezeti igényei:

Fény és hőmérsékleti igénye:

Fény és hőmérséklet igénye magas, napos vagy világos helyet válasszunk a számára, mivel árnyékosabb helyen jelentősen csökken a terméshozama.

Vízigénye:

Meghálálja a rendszeres öntözést, különösen a virágzás és termésfejlődés időszakában fontos, hogy ne feledkezzünk el az öntözéséről.

Talajigény:

Ahhoz, hogy igazán gazdagon teremjen, fontos, hogy laza szerkezetű, jó vízgazdálkodású, tápanyagban gazdag talajba ültessük, bár átlagos kerti talajban is megfelelően fejlődik.

A San Marzano paradicsom termesztése:

Magvetés:

Márciusban, a csírázáshoz legalább 20 °C hőmérséklet kell. Magvetéshez javasoljuk termesztőközegeinket, tőzegeinket,  a választottal töltsük fel a szaporítótálcát a magvetéshez, vagy vessük a magokat tőzegkorongba.

Kiültetés:

Májusban, a tavaszi fagyok elmúltával.

Térállás:

70 cm x 30 cm sor és tőtávolságra ültessük a palántákat.

Betakarítás:

Augusztustól szedhető.

Súly: 0.002 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.