Vödrös granulált műtrágya (Hortilon) Balkon 0,5 kg

T11729
Termékleírás és összetétel: Kiegyensúlyozott összetétele (NPK (+ MgO) 15-10-15 (+2) + mikroelemek) A Hortilon Balcony erkély virágok számára optimális táplálkozást biztosít, és gazdag virágképződést és egészséges növekedést garantál. Előnyök: támogatja a virágok nagyobb megjelenését és a hosszabb virágzási időszakot 100% -os oldhatóság, csomagol... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Termékleírás és összetétel: Kiegyensúlyozott összetétele (NPK (+ MgO) 15-10-15 (+2) + mikroelemek) A Hortilon Balcony erkély virágok számára optimális táplálkozást biztosít, és gazdag virágképződést és egészséges növekedést garantál.
Előnyök:
támogatja a virágok nagyobb megjelenését és a hosszabb virágzási időszakot
100% -os oldhatóság, csomagolás, amely megakadályozza a műtrágyák csillapítását
A tápanyagok, beleértve a kelát formájában lévő mikroelemeket, könnyen hozzáférhető és rendkívül hatékony formában vannak jelen a növények számára
Rendeltetésszerű használat: A műtrágya alkalmas az erdei növények trágyázására (geránium, verbena, petunias, surfinia, körömvirág, waterhyssop és mások) a savanyú növények kivételével.
Adagolás:
Készítsünk oldatot 20 g műtrágya (2 csésze) 10 liter vízben való összekeverésével. Az oldat ajánlott fogyasztása 5 literes területenként 10 liter. A műtrágya levélzeten történő alkalmazásra is alkalmas permetezéssel vagy öntözéssel 5 gramm műtrágya (1/2 mérőedény) adagonként 10 liter vízre. A levélzet alkalmazását közvetlen napsugárzás alatt el kell kerülni.
Alkalmazási idő:
Hetente egyszer műtrágyázik az egész vegetációs időszakban.
Súly: 0.5 kg
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szobanövény, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.