Vödrös granulált műtrágya (Hortilon) Start 0,5 kg

T11728
Termékleírás és összetétel: A Hortilon Premium Start a növények kezdeti táplálására szolgál. Kiegyensúlyozott táplálékot biztosít (NPK (+ MgO) 120-7-10 (+2) + mikrotápanyag) a növekedés első heteiben. Magas nitrogéntartalmának köszönhetően alkalmas további megtermékenyítésre (1-3 felhasználás) a növényzet elején vagy a növekedés támogatására. El... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Termékleírás és összetétel: A Hortilon Premium Start a növények kezdeti táplálására szolgál. Kiegyensúlyozott táplálékot biztosít (NPK (+ MgO) 120-7-10 (+2) + mikrotápanyag) a növekedés első heteiben. Magas nitrogéntartalmának köszönhetően alkalmas további megtermékenyítésre (1-3 felhasználás) a növényzet elején vagy a növekedés támogatására.
Előnyök:
magas nitrogéntartalom a kezdeti növekedéshez
100% -os oldhatóság
A tápanyagok, beleértve a kelát formájában lévő mikroelemeket, könnyen hozzáférhető és rendkívül hatékony formában vannak jelen a növények számára
a műtrágyák csillapítását megakadályozó csomag
Rendeltetésszerű használat: A műtrágya alkalmas a kezdeti megtermékenyítésre vagy a növekedési időszakban a növekedés támogatására. Használható: zöldségek, gyümölcsök és díszfák, apró gyümölcsök, kerti növények, rózsák, erkélyes növények, virágágyások.
Adagolás: Az oldatot 10 g műtrágya (1 csésze) 10 liter vízben való keverésével készítsük elő. Az oldat ajánlott fogyasztása 3-5 liter 1 m2 területre vonatkoztatva. Más adagolási változatokhoz lásd: www.raselina.cz. Alkalmazási idő: A műtrágyát fel kell használni a vegetáció első felében (április és június közepe között), amikor 4-8 adagot ajánlunk. A termesztés második felében használja a Hotilon gyümölcsöt és virágot (2-5 felhasználás).
Súly: 0.5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szobanövény, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.