Peridox csigariasztó 0,2 l

T11535
PERIDOX Csiga Riasztó 200ml vízoldható koncentrátum A termék természetes anyagokat tartalmaz, nem megöli, hanem távol tartja a csiga kártevőket a kezelt felülettől. Kisgyermekek, háziállatok, madarak, sünik számára nem veszélyes készítmény. Hatásos a meztelen csigák - még a spanyol meztelen csiga ellen is! Használata: A flakon tartalmát kev... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
PERIDOX Csiga Riasztó 200ml vízoldható koncentrátum
A termék természetes anyagokat tartalmaz, nem megöli, hanem távol tartja a csiga kártevőket a kezelt felülettől. Kisgyermekek, háziállatok, madarak, sünik számára nem veszélyes készítmény. Hatásos a meztelen csigák - még a spanyol meztelen csiga ellen is!

Használata:
A flakon tartalmát keverje el 2l vízben, majd kézi szórófejes flakonnal, vagy kézi permetezvel juttassa ki a megvédendő területre! Pl. az ágyások szélét alaposan permetezze le! A kezelést 1-2 hetente ismételje meg, amíg észleli a csigák jelenlétét!

Komposzt csigamentesítése:
A flakon tartalmát keverjük el 20-25l vízben! A komposzot beöntözhetjük vele. Komposzt kiterítése előtt a feloldott Peridox Csiga Riasztó Szerbe áztassuk be a komposztot, ezzel megelőzzük a komposztban esetlegesen megbúvó csigákat. Nem fertőzzük meg kertünket, veteményesünket.

Hatóanyaga: Kálcium-nitrát 10%, Gyógynövény hatóanyagok 1%

Adagolása házikertekben:
200ml szert öntsön 10l vízhez.

Használata:
A feloldott koncentrátumot permetezze ki a kezelendő területre, talajra, gyepre, lombozatra! A készítmény 1-3 hétig hat a csigák ellen.

Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap

Forgalmi kategória: III. (szabadforgalmú)
Súly: 0.2 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.