Citromsav 0,1 kg
Szörp, üdítõ dzsem, gyümölcsbor készítésére, savanyúságok, befõttek tartósítására, a bor természetes savtartalmának emelésére, vízlágyításra.
Alkalmazás és adagolás
A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kemény, ropogós és f...
Részletes leírás
475 Ft (nettó: 374 Ft) | |
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon
info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap
info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Szörp, üdítõ dzsem, gyümölcsbor készítésére, savanyúságok, befõttek tartósítására, a bor természetes savtartalmának emelésére, vízlágyításra.
Alkalmazás és adagolás
A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kemény, ropogós és friss ízû marad. Az ízlés szerinti mennyiségû citromsavat vízben feloldjuk, és a készítményhez hozzáadjuk.
Alkalmazás és adagolás (borászati)
A citromsav a bor savtartalmának emelésére és a fémes zavarosodások megelõzésére alkalmas. Adagolása, kisebb savkorrekciók végrehajtását teszi lehetõvé, a palackozás vagy az elsõ derítés elõtt, mikor már túl késõ a savtartalmat borkõsavval beállítani. A szükséges mennyiségû citromsavat oldja fel tízszeres mennyiségû mustban vagy borban és adja a kezelendõ musthoz vagy borhoz, majd oszlassa szét. A szükséges mennyiséget mindig laborvizsgálat és a bortörvényben megengedettek határozzák meg együttesen.
Tárolása: Száraz, hûvös, napfénytõl védett helyen, tároljuk.
Alkalmazás és adagolás
A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kemény, ropogós és friss ízû marad. Az ízlés szerinti mennyiségû citromsavat vízben feloldjuk, és a készítményhez hozzáadjuk.
Alkalmazás és adagolás (borászati)
A citromsav a bor savtartalmának emelésére és a fémes zavarosodások megelõzésére alkalmas. Adagolása, kisebb savkorrekciók végrehajtását teszi lehetõvé, a palackozás vagy az elsõ derítés elõtt, mikor már túl késõ a savtartalmat borkõsavval beállítani. A szükséges mennyiségû citromsavat oldja fel tízszeres mennyiségû mustban vagy borban és adja a kezelendõ musthoz vagy borhoz, majd oszlassa szét. A szükséges mennyiséget mindig laborvizsgálat és a bortörvényben megengedettek határozzák meg együttesen.
Tárolása: Száraz, hûvös, napfénytõl védett helyen, tároljuk.
Súly: | 1 kg |
---|---|
Elérhetőség: | 1-4 nap |
Értékesítési alapegység: | db |
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal