Oberon SC 0,5 l

T11088
Házikerti felhasználás: 5 ml/10 l víz. Hajtatott paradicsomban, uborkában és paprikában a kezeléseket sárga ragacslapos rajzásmegfigyelés adataira alapozva ajánlatos elkezdeni. A készítmény molytetvek esetében a tojásokra és lárvákra fejti ki a hatását, a kifejlett rovar ellen közvetlen védő hatása nincs, ezért javasolt kombinálni más imágó ell... Részletes leírás
96 848 Ft (nettó: 76 258 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
Házikerti felhasználás: 5 ml/10 l víz.

Hajtatott paradicsomban, uborkában és paprikában a kezeléseket sárga ragacslapos rajzásmegfigyelés adataira alapozva ajánlatos elkezdeni.
A készítmény molytetvek esetében a tojásokra és lárvákra fejti ki a hatását, a kifejlett rovar ellen közvetlen védő hatása nincs, ezért javasolt kombinálni más imágó elleni hatóanyagokkal.
A kezeléseket a hajtatási időszakban,az esetleges rezisztencia elkerülése érdekében legfeljebb két alkalommal, 10-14 napos intervallumban ajánlatos elvégezni.
Az alkalmazandó permetlé mennyiségét a védendő lombfelület nagyságát figyelembe véve kell megválasztani, de a permetlé ajánlott koncentrációját: 50 ml szer 100 liter permetléhez, a megfelelő biológiai hatás érdekében szükséges biztosítani.
Súly: 0.5 kg
Szélesség: 70 mm
Magasság: 230 mm
Hossz: 90 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.