Warrant 200 SL 1 l

T09455
A Warrant 200 SL rovaröl permetezőszer 2018. december 19. napja után kizárólag zárt termesztő berendezésben használható fel, ennek értelmében burgonyában 2018. december 19. után TILOS felhasználni, valamint a zárt termeszt berendezésben kezelt (dísznövények, paprika, paradicsom, tojásgyümölcs, uborka, cukkini, tök) kezelt növényeket, ide sorolva... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
A Warrant 200 SL rovaröl permetezőszer 2018. december 19. napja után kizárólag zárt termesztő berendezésben használható fel, ennek értelmében burgonyában 2018. december 19. után TILOS felhasználni, valamint a zárt termeszt berendezésben kezelt (dísznövények, paprika, paradicsom, tojásgyümölcs, uborka, cukkini, tök) kezelt növényeket, ide sorolva a palántákat is TILOS szabadföldre kiültetni, kizárólag zárt termesztő berendezésben nevelhetők tovább.

Hatásmód és hatékonyság

A Warrant? 200 SL hatóanyaga az imidakloprid 1991-es bevezetése óta a világ első számú rovarölő szer hatóanyaga lett. A cloronikotinoidok csoportjába tartozó készítménynek különleges hatásmechanizmusa van. Az idegingerület átadását gátolja oly módon, hogy a fogadó idegsejten az acetilkolin receptorok helyére kötődik, de mivel ott nem, vagy csak nagyon lassan bomlik le, így folyamatos ingerület képződik. A kártevők így pusztulnak el.

Kontakt és gyomorméreg. Nagyon gyorsan felszívódik, de igen lassan bomlik le és mivel a növényben csúcsirányú mozgásra is képes, ezért az új hajtásokat is több héten át védi a kártevőktől. Gyökéren át is felszívódik, így palántáknál kiültetés előtt érdemes alkalmazni.

Hatásspektruma rendkívül széles, a szívó kártevők (levéltetvek, liszteske, kabócák, poloskák, tripszek, pajzstetvek, bolhák), rágó kártevők (levélbogarak, ormányos bogarak, drótféreg, pajor, talajlakó kártevők) mellett egyebek (levélaknázók, kétszárnyúak stb.) ellen is hatékony.

Felhasználási javaslatok

Paprika, paradicsom, tojásgyümölcs, uborka, cukkini, tök hajtatása és palántanevelése során károsító levéltetvek ellen az első kis kolóniák kialakulásakor javasolt a permetezést végrehajtani. Megelőző jelleggel csepegtető öntözéssel kell a talajba juttatni a készítményt.

Dísznövényekben (üvegház) károsító levéltetvek ellen az első szárnyas egyedek megjelenésekor, az első kis telepek kialakulásakor, a liszteskefajok ellen az első egyedek megjelenésekor indokolt a permetezést elvégezni. Megelőző jelleggel csepegtető öntözéssel kell a talajba juttatni a készítményt.
Súly: 1 kg
Szélesség: 100 mm
Magasság: 300 mm
Hossz: 100 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.