Darázsirtó hab Schopf 300 ml

T09379
A darázsirtó habaeroszol sokkal hatékonyabb, mint a normál hatású készítmények. A hab elzárja a darázsfészek bejáratát, így megakadályozza a darazsak mozgását. Biztonságos és azonnali hatású. Használati utasítás: Óvatosan alkalmazzuk! A kezelésre a kora reggeli vagy a sötétedés utáni időpont a legalkalmasabb, mivel ilyenkor tartózkodik a legtöb... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
A darázsirtó habaeroszol sokkal hatékonyabb, mint a normál hatású készítmények. A hab elzárja a darázsfészek bejáratát, így megakadályozza a darazsak mozgását. Biztonságos és azonnali hatású.

Használati utasítás: Óvatosan alkalmazzuk! A kezelésre a kora reggeli vagy a sötétedés utáni időpont a legalkalmasabb, mivel ilyenkor tartózkodik a legtöbb darázs a fészekben. Az aeroszol palack védőkupakjának eltávolítását követően a palackon található, kb15 cm-es vékony műanyag toldalékot illesszük a szórófejhez.
- amennyiben a fészek nem látható, de a bemeneti nyílás hozzáférhető: A darázsfészek bejáratán keresztül juttassunk habot a fészek belsejébe. A műveletet addig folytassuk amíg a hab a fészket teljesen kitölti és el nem zárja a kijáratot is.
- amennyiben a fészek látható: A habot lehetőleg hátszélben, 2-3 méteres távolságból juttassuk a darázsfészek külső felületére. A műveletet addig folytassuk, amíg a hab a fészket egyenletesen be nem borítja. A darázsfészket nem szabad közvetlenül a készítmény alkalmazása után eltávolítani, mert a fészken kívül tartózkodó darazsak a következő néhány órában vissza térhetnek. A készítmény a kezelt felületen több órán keresztül kifejti ölőhatását, így a kezelés után a fészekbe vissza térő egye3dek is elpusztulnak.
Súly: 0.3 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.