Gyomirtó Weedball

T09351
A Weedball általánosan használható vegyszerező henger elsősorban szisztemikus, totális vegyszerek kijuttatására készült. Kifejezetten javasolt az eszköz használata glifozát hatóanyagú gyom irtószerekkel (gyári ajánlat: Roundup). Ezenkívül a Weedball kiválóan alkalmas 5-10% töménységű ecetes oldattal történő gyomirtásra is, vagyis természetes any... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
A Weedball általánosan használható vegyszerező henger elsősorban szisztemikus, totális vegyszerek kijuttatására készült. Kifejezetten javasolt az eszköz használata glifozát hatóanyagú gyom irtószerekkel (gyári ajánlat: Roundup). Ezenkívül a Weedball kiválóan alkalmas 5-10% töménységű ecetes oldattal történő gyomirtásra is, vagyis természetes anyagot felhasználva, környezetbarát kezelésre.

A Weedball előnyei egyértelműen érzékelhetők az eddig ismert vegyszerezőkkel szemben pontkezeléseknél. Gondoljunk pl. a gyepszegélyekre, járdákra, térkövekre, vagy érzékeny, sűrű virágágyásra, kísérleti növényparcellára, stb. A vegyszer, illetve gyomirtó oldat, csak arra a felületre kerül, amivel a nedves “szivacslabda” érintkezik. Az érintkező növényfelületre felkent vegyszer nem folyik le, így nem kerül rá a környező növényekre. A vegyszerelsodródás kizárt, így az eszköz kiválóan használható a ház körül, kertekben, parkokban, zöldségkultúrákban, panziók körül, térkő burkolatok, árkok, árokpartok, útszegélyek gyomirtására, stb., ahol a hagyományos technológiákat csak kockázattal, illetve pazarlóan használhatnánk.

Előnyei:

rendkívül egyszerű kezelhetőség
nincs vegyszer elsodródás
nem kerül vegyszer a talajba
ecettel is használható
rendkívül gazdaságos (akár 80% vegyszer megtakarítás)
minimális vízigény
biztonsággal használható kultúrnövények között
széleskörű alkalmazhatóság

Alapadatok:

Töltési térfogat: 0,828 liter
Nyél anyaga: áttetsző műanyag – pvc
Törlő anyaga: Kemény poliuretán hab
Hossz: 1500 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.