Ratata rágcsálóirtó szer 0,4 kg

T08961
Hatóanyaga: 0,05 g/kg (0,005 %) bromadiolon Csalétek típusa: dercés és granulátum keverék A RaTaTa® rágcsálóirtó szer különleges csalétek keveréke egyidőben biztosítja a rágcsálók számára a kiemelkedő íz hatást (dercés rész) és az élettani szempontból nélkülözhetetlen rágási felületeket (granulátum), ezért a rágcsálók a hagyományos csalétkekkel... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Hatóanyaga: 0,05 g/kg (0,005 %) bromadiolon
Csalétek típusa: dercés és granulátum keverék

A RaTaTa® rágcsálóirtó szer különleges csalétek keveréke egyidőben biztosítja a rágcsálók számára a kiemelkedő íz hatást (dercés rész) és az élettani szempontból nélkülözhetetlen rágási felületeket (granulátum), ezért a rágcsálók a hagyományos csalétkekkel szemben lényegesen gyorsabban megtalálják és szívesebben fogyasztják! A korszerű, nem kellemetlen ízű bromadiolon véralvadásgátló hatóanyagtartalma miatt az óvatos kártevők gyorsan és biztosan kiirthatók. A kezelés egyszerű és költséghatékony, általában már egyszeri fogyasztás is elegendő a kártevők elhullásához. A bromadiolon késleltetett hatása miatt a rágcsálók nem gyanakodnak, így az összes patkány és egér könnyen elpusztítható. Bitrex-et tartalmaz.
Használati utasítás:

A rágcsálók közlekedési útjainak és búvóhelyeinek a közelében zárt patkányetető ládák kihelyezésével létesítsen a fertőzöttségnek és a terület nagyságának megfelelő számú etetőhelyet, és azokat a láda típusának megfelelően 0,3 - 0,5 kg csalétekkel töltse fel. A teljes rágcsálómentesség eléréséhez a fertőzött területen annyi irtószert kell kihelyezni, hogy nagy fertőzöttség esetén is minden állatnak elegendő rágcsálóirtó csalétek jusson. A kihelyezett csalétket 7-10 naponként ellenőrizni kell. Amennyiben a csalétek nagy részét a rágcsálók elfogyasztották, úgy újabbat kell kihelyezni. A rágcsálók teljes kiirtása érdekében a kihelyezést addig kell folytatni, amíg a fogyasztás teljesen meg nem szűnik. Ha a mérgezett csalétek esetleg megromlott, akkor azt el kell távolítani és frissel kell pótolni. A rágcsálóirtószer fogyasztásának kezdetétől számítva a rágcsálók 5-10 napon belül elpusztulnak. Az összes rágcsáló kipusztulása a terület nagyságától és a rágcsálók elszaporodásának mértékétől függően 2-3 héten belül várható.

Engedélyszáma: HU-2013-PA-14-00038-0000

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Ellenszere: K1-vitamin / Konakion inj./
Súly: 0.4 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.