Basatop Espaces (12-12-17+2MgO+TE) 3 hó 25kg

T07414
Basatop Espace jelemzése: A Basatop Espace részlegesen burkolt szabályozott feltáródású összetett műtrágya golf fariway-k, sportpályák és más értékes gyepfelületek fenntartására. Tápanyag feltáródás: A tápanyagok két szakaszban táródnak fel: 1) Indító hatás közvetlenül a kijuttatást követően, nedvesség hatására. Ennek eredményeként fedezi a visz... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.

Basatop Espace jelemzése:

A Basatop Espace részlegesen burkolt szabályozott feltáródású összetett műtrágya golf fariway-k, sportpályák és más értékes gyepfelületek fenntartására.

Tápanyag feltáródás:

A tápanyagok két szakaszban táródnak fel:

1) Indító hatás közvetlenül a kijuttatást követően, nedvesség hatására. Ennek eredményeként fedezi a viszonylag magas azonnali tápanyagigényt.

2) A második szakaszban a burkolaton belül elhelyezkedő tápanyagok oldódnak ki a nedvességnek a burkolatba áramlásának hatására, nedvességtől és hőmérséklettől függő mértékben.

Hatástartam:

A készítmény hatástartama normál esetben és mérsékelt éghajlaton 2-3 hónap. A tápanyag-feltáródás hőmérsékletfüggő, így a meleg (hideg) idő csökkenti (meghosszabbítja) a hatástartamot. Az aszály szintén késlelteti a tápanyag-feltáródást. A Basatop Espace kiváló ár/érték-aránnyal rendelkezik, széleskörűen felhasználható a kertépítésben és a gyepfenntartásban.

Kijuttatás:

Az egyöntetű szemcseméretnek és az ellenálló burkolatnak köszönhetően a Basatop Espace műtrágyaszórókkal és kézzel is könnyen kijuttatható. Minden egyes műtrágyaszemcse makro- és mikroelem-tartalma azonos, ami egyenletes tápanyageloszlást szavatol.Teljes tenyészidőszakban alkalmazható. A javasolt dózisokban történő alkalmazás során száraz felületen nincs perzselésveszély.Kiszórás után, az azonnali hatás érdekében be kell öntözni a területet.

Hatásmechanizmus:

A műtrágya elnyújtott hatásmechanizmusú nitrogén tartalma egyenletesen, hosszú ideig táplálja a növényt. Ez megakadályozza a fű hirtelen, gyors növekedését, megnyúlását és csökkenti a tápanyag vízkimosódásának a veszélyét, valamint a filcképződést.
A kálium tartalom segíti a gyep stressztűrését a nyári forróságban, és téli hideg időben. Elősegíti a fűszálak tápanyagraktárainak szénhidráttal törtnő feltöltődését, amit a növény a stresszes időszakokban energiáva tud alakítani, így védekezve a szélsőséges körülmények ellen.

Összetétel:

Makroelemek:

12 % nitrogén (N)
5.5 % NO3 nitrogén
6.5 % NH4 nitrogén
12% foszfát (P2O5) semleges ammónium-citrátban oldható
7 % vízoldható P2O5-ot is tartalmaz
17 % kálium-oxid (K2O) vízoldható kálium-szulfát formában,

Mezoelemek:

2% magnézium-oxid (MgO) 1,6 % vízoldható
8 % kén (S), 6,4 % vízolható

Mikroelemek:

0,02 % bór (B)
0,30 % vas (Fe)
0,01 % cink (Zn)

Felhasználási terület, adagolás:Súly: 25 kg
Szélesség: 410 mm
Magasság: 610 mm
Hossz: 140 mm
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Pázsit
Márka: Basatop
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.