Protect-B rágcsálóírtó pép 5kg

T07401
Hatóanyaga: 0,05 g/kg (0,005 %) bromadiolon Csalétek típusa: pép Speciális összetételű pépes rágcsálóirtó csalétek, amely friss ízanyagait hosszú időn keresztül megőrzi, ezért a patkányok általi elfogadása jó. Adagolása rendkívül egyszerű, ezért könnyen felhasználható. Alkalmazása különösen olyan helyen ajánlott, ahol a rágcsálók egyébként is... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Hatóanyaga: 0,05 g/kg (0,005 %) bromadiolon

Csalétek típusa: pép

Speciális összetételű pépes rágcsálóirtó csalétek, amely friss ízanyagait hosszú időn keresztül megőrzi, ezért a patkányok általi elfogadása jó. Adagolása rendkívül egyszerű, ezért könnyen felhasználható. Alkalmazása különösen olyan helyen ajánlott, ahol a rágcsálók egyébként is sok táplálékot találnak. Elsősorban olyan etető szerelvényekben alkalmazható, amelyben a csalétek rögzíthető. BITREX-et tartalmaz.
Használati utasítás

A készítményt olyan helyeken alkalmazza, ahol rágcsálók előfordulása észlelhető. A nyomok vagy a látható károkozások alapján becsülje meg, milyen mértékben szaporodtak el a rágcsálók, majd a kezelést ennek ismeretében végezze el. Az irtás megkezdése előtt mérlegelje, hogy az adott területen a csalétek hatóanyaga (bromadiolon) elleni rezisztencia veszélye fennáll-e.
A csalétek kihelyezése előtt lehetőség szerint minden más táplálékforrást távolítson el. A kihelyezés módja elsősorban a helyi körülményektől függ, az elsődleges cél azonban minden esetben az, hogy az irtószerhez illetéktelen személyek és nem célszervezet állatok ne férhessenek hozzá. A rágcsálóirtó pép a patkányok és az egerek által látogatott helyekre, azok vonulási útjaira illetve feltételezett búvóhelyük közelébe a következőképpen helyezhető ki:
– az erre a célra szolgáló, felnyitás ellen védett rágcsálóetető ládában illetve dobozban, vagy
– a helyszínen kialakított etetőhelyeken, amennyiben az irtószer hozzáférhetősége segédeszköz (tálca, prizma) alkalmazásával biztosítható.
Gondoskodjon az etetőállomások stabil rögzítéséről.

A Protect® Plus rágcsálóirtó pép alkalmazási dózisa patkányok irtásakor:
– kismértékű ártalomnál: 10 méterenként maximum 200 gramm pép,
– nagymértékű ártalomnál: 5 méterenként maximum 200 gramm pép.

A Protect® Plus rágcsálóirtó pép alkalmazási dózisa egerek irtásakor:
– kismértékű ártalomnál: 10 méterenként maximum 40 gramm pép,
– nagymértékű ártalomnál: 5 méterenként maximum 40 gramm pép.

A rágcsálóirtószer kihelyezésére szolgáló szerelvényeket – a 38/2003. (VII.7.) ESzCsM-FVM-KvVM együttes rendelet 8. számú mellékletének megfelelően – feltűnő jelzéssel kell ellátni, és azokon fel kell tüntetni: a rágcsálóirtószer nevét, hatóanyagát, ellenszerét, valamint az alkalmazó nevét, címét és telefonszámát.
Az etetőhelyeket kezdetben naponta, utána hetente egyszer ellenőrizze, és az elfogyasztott csalétket pótolja. A megromlott vagy penészes csalétket cserélje ki.
Ha a kihelyezett csalétek folyamatosan elfogy, akkor létesítsen több etetőhelyet, de az egyes etetőhelyeken kihelyezett csalétek mennyiségét ne növelje. Amennyiben a csalétkek érintetlenül maradnak, de a rágcsálók továbbra is jelen vannak, helyezze át az irtószert máshová.
A véralvadásgátló hatóanyag késleltetett hatása miatt a rágcsálók elpusztulása a fogyasztás után 3-5 nappal várható. A csalétket csak addig hagyja kihelyezve, amíg azt a rágcsálók aktivitása indokolja. Indokolatlanul ne használja a csalétket folyamatos kihelyezéssel. A készítmény alkalmazását kívánatos integrált kártevőirtási rendszer (IPM/IPC) egyidejű bevezetésével összekötni. A készítmény alkalmazásával, az esetek többségében, 2-6 hét alatt teljes rágcsálómentesség érhető el. Amennyiben a rágcsálók ártalma ezt követően is tapasztalható, a jelenség okát fel kell deríteni és a szükséges intézkedéseket meg kell tenni.

Engedély száma: HU-2013-MA-14-00069-0000

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Ellenszere: K1-vitamin / Konakion inj./
Súly: 5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db
C:\SAP\Attachment\Internet Gazda\PROTECT.ragcsaloirto.pep.pdf T07401-1-Attachment-InternetGazda-PROTECTragcsaloirtopep.pdf

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.