Növénytermesztés a trópusokon-szubtrópusokon

T07311
A szerzők tankönyve hézagpótló jelentőségű a magyar agrár-felsőoktatásban. Ma már hagyománya van annak a gyakorlatnak, hogy egyrészt hazánkban tanulnak fejlődő országok fiataljai, másrészt magyar szakemberek egyre többen dolgoznak a harmadik világban és remélhető, hogy ez uniós csatlakozásunkkal csak erősödni fog. Bár eddig is készültek a trópus... Részletes leírás
2 856 Ft (nettó: 2 720 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A szerzők tankönyve hézagpótló jelentőségű a magyar agrár-felsőoktatásban. Ma már hagyománya van annak a gyakorlatnak, hogy egyrészt hazánkban tanulnak fejlődő országok fiataljai, másrészt magyar szakemberek egyre többen dolgoznak a harmadik világban és remélhető, hogy ez uniós csatlakozásunkkal csak erősödni fog. Bár eddig is készültek a trópusi növénytermesztéshez kapcsolódó tanulmányok, jegyzetek, ez az első olyan felsőoktatási tankönyv hazánkban ebből a tárgykörből, amely az idevonatkozó ismereteket rendszeresen összefoglalja. A tankönyv szerzői a trópusi és szubtrópusi országokban szerezték tapasztalataikat, és az igen kiterjedt szakirodalomban is otthonosan mozognak. Ezért csak hálásak lehetünk nekik, hogy tudásukat megosztják a trópusi szakterületen dolgozó leendő és a már gyakorló szakemberekkel. Szívből kívánom, hogy a tankönyv beváltsa a hozzá fűzött reményeket, és a jövendő melegégövi mezőgazdászainak hasznos segítőjévé váljék!
Súly: 0.33 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.