A fűszerpaprika termesztése és feldolgozása
A könyvben részletesen olvashatunk a fűszerpaprika-termesztés biológiai feltételeiről (hő-, fény-, víz- és tápanyagigény), a fűszerpaprika-fajtákról, a nemesítésről, az egyes fajták termesztéstechnológiájáról, valamint a szárítás, tárolás, utóérlelés és feldolgozás mesterfogásairól.
Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
A könyvben részletesen olvashatunk a fűszerpaprika-termesztés biológiai feltételeiről (hő-, fény-, víz- és tápanyagigény), a fűszerpaprika-fajtákról, a nemesítésről, az egyes fajták termesztéstechnológiájáról, valamint a szárítás, tárolás, utóérlelés és feldolgozás mesterfogásairól.
Súly: | 0.155 kg |
---|---|
Elérhetőség: | 1-4 nap |
Értékesítési alapegység: | db |
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal