Kali Gazon gyeptrágya (00-00-27+11MgO) 2-3 Hó 25 kg

T06948
Finomszemcsés K-, Mg- és S-tartalmú műtrágya golf- és sportpályák fenntartásához. Alkalmazás: A Kali Gazon finomszálú, alacsonyan nyírt gyepfelületek kálium- és magnéziumpótlására kifejlesztett műtrágya. Különösen ajánlott alacsony szervesanyag-tartalmú, homokos területen, célzott K- és Mg-kezelésre, a gyep egészséges fejlődésének elősegíté... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Finomszemcsés K-, Mg- és S-tartalmú műtrágya golf- és sportpályák fenntartásához.

Alkalmazás:
A Kali Gazon finomszálú, alacsonyan nyírt gyepfelületek kálium- és magnéziumpótlására kifejlesztett műtrágya. Különösen ajánlott alacsony szervesanyag-tartalmú, homokos területen, célzott K- és Mg-kezelésre, a gyep egészséges fejlődésének elősegítésére.
Teljes tenyészidőszakban alkalmazható, de különösen ajánlott azokban az időszakokban, amikor a betegségekkel szembeni ellenálló-képesség, illetve hő- és fagytűrőképesség fokozására van szükség.
Az azonnal felvehető kálium erősíti a sejtfalakat, szabályozza a fű vízháztartását. Segíti a fű stressztűrsét a nyári forró időben. Elősegíti a fűszálak tápanyagraktárainak szénhidráttal törtnő feltöltődését, amit a növény a stresszes időszakokban energiáva tud alakítani, így védekezve a szélsőséges körülmények ellen.

Kiszórás után, az azonnali hatás érdekében be kell öntözni a területet.

Figyelmeztetés: Átfogó kísérletek tanúsága szerint a terméknek a gyártó által javasolt módon való alkalmazása az ajánlott felhasználási területeken megfelelő.
Mivel a tárolást és a felhasználást a gyártó/forgalmazó nem ellenőrzi, a hibás használatból eredő károkért azt felelősség nem terheli.
A gyártó kizárólag a termék állandó minőségét garantálja.
Mikroelem tartalom: 17S Szemcseméret: 0,5-2,0 mm Dózis: 20-40 g/m2
Súly: 25 kg
Szélesség: 410 mm
Magasság: 610 mm
Hossz: 140 mm
Elérhetőség: raktáron
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.