Floranid Permanent gyeptrágya (16-07-15+2MgO+TE) 12 hét 25 kg

T06944
Granulált összetett NPK-műtrágya Isodur® lassú feltáródású nitrogénnel, kálium-szulfáttal, magnéziummal és mikroelemekkel. Extenzív és közepesen intenzív gyepfelületek fenntartására, közterületeken, kertészeti és intenzív mezőgazdasági kultúrákba... Részletes leírás
22 565 Ft (nettó: 17 768 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
raktáron info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Granulált összetett NPK-műtrágya Isodur® lassú feltáródású nitrogénnel, kálium-szulfáttal, magnéziummal és mikroelemekkel.
Extenzív és közepesen intenzív gyepfelületek fenntartására, közterületeken, kertészeti és intenzív mezőgazdasági kultúrákban való alkalmazásra.

Hatás: A szűk NPK-aránynak, a lassú feltáródású Isodur N-komponensnek és a mikroelemeknek köszönhetően a Floranid Permanent 16-7-15 széles körben alkalmazható, nagy hatékonyságú univerzális műtrágya. A Floranid Permanent 16-7-15 lassú feltáródású műtrágya gyepfelületeken, parképítésben és kertészeti kultúrákban széles körben felhasználható. Az Isodur (IBDU) vegyületnek köszönhetően a Floranid Permanent 16-7-15 igen hatékony formában tartalmazza a lassú feltáródású nitrogént.

Legfontosabb előnyei:
lassú és egyenletes nitrogén-feltáródás, az időjárási viszonyoktól függően 8-12 héten keresztül. Egyenletes növényi fejlődést garantál nemkívánatos növekedési csúcsok nélkül. A hosszan tartó hatás lehetővé teszi a műtrágyázások számának csökkentését. Csökken a nitrogénkimodósás. Az alacsony sóindexnek köszönhetően biztonságos készítmény.

Gyepfelületeken: A jobb tápanyag-utánpótlási hatékonyságnak köszönhetően munkerő- és költségtakarékos, csökkenthető a fűnyírások száma, rendszeres használata javítja a gyepfelület színét, a fű sűrűbb fedést ad és jobban gyökeresedik.

Alkalmazási javaslatok: A Floranid Permanent 16-7-15 műtrágyaszóróval és kézzel egyaránt egyenletesen kijuttatható. Ez különösen előnyös tulajdonság korszerű kiszórógépek használata esetén, kertészeti kultúrákban sor- vagy sorközkezelésre. A kijuttatás utáni beöntözés a kezdeti hatékonyságot növeli. A javasolt dózisok betartása esetén, száraz növényfelületen alkalmazva nincs perzselésveszély. Érzékeny növények levelére ne kerüljön

Tárolás: A Floranid Permanent 16-7-15 bontatlan zsákban hosszú ideig tárolható. A felnyitott zsákot alaposan visszazárva száraz helyen tárolja.

Figyelmeztetés: Átfogó kísérletek tanúsága szerint a terméknek a gyártó által javasolt módon való alkalmazása az ajánlott felhasználási területeken megfelelő. Mivel a tárolást és a felhasználást a gyártó/forgalmazó nem ellenőrzi, a hibás használatból eredő károkért azt felelősség nem terheli. A gyártó kizárólag a termék állandó minőségét garantálja.

Mikroelem tartalom: 9S+0,5Fe+0,02B+0,002Cu+0,01Mn+0,01Zn
Szemcseméret: 0,7-2,8 mm Dózis: 30-50 g/m2

Gyártó:
COMPO GmbH & Co. KG, Gildenstraße 38, 48157 Münster, Németország
Súly: 25 kg
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Pázsit
Márka: Floranid
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.