Affirm 1 kg

T06931
Hatóanyag: 9,5 g/kg emamektin benzoát Engedélyezett kultúrák Kultúra Károsító Dózis É.v.i alma, körte aknázómolyok, gyümölcsmolyok, sodrómolyok 2,5-3 kg/ha 3 szőlő... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Hatóanyag: 9,5 g/kg emamektin benzoát

Engedélyezett kultúrák
Kultúra Károsító Dózis É.v.i
alma, körte aknázómolyok, gyümölcsmolyok, sodrómolyok 2,5-3 kg/ha 3
szőlő szőlőmolyok 1,25-1,5 kg/ha 7
cukkini, görögdinnye, paprika, gyapottok-bagolylepke 1,5-2 kg/ha 3
paradicsom, patiszon, saláta, sárgadinnye, spárgatök, sütőtök, uborka, zöldbab


Alma, körte és szőlő kultúrákban molykártevők ellen feromoncsapdás rajzásmegfigyeléshez igazítva kell a kezelést elvégezni a tojásrakás után, a lárvák tömeges kelése kezdetén. A védekezést a rajzás intenzitásától függően 7-10 naponként lehet megismételni. A kezelések közötti minimális időtartam alma, körte ültetvényekben 7 nap, szőlőben 10 nap. Az utolsó kezelés fenostádiuma az érés kezdete.
Szabadföldi és hajtatott paprika, paradicsom, zöldbab, cukkini, dinnye, tök és saláta kultúrákban a gyapottok bagolylepke ellen feromoncsapdás rajzásmegfigyeléshez igazítva kell a kezelést elvégezni a tojásrakás után, a lárvák tömeges kelése kezdetén. A védekezést a rajzás intenzitásától függően 7-10 naponként lehet megismételni. Súlyos fertőzésveszély fennálásakor a nagyobb dózis alkalmazása ajánlott.
A javasolt permetlémennyiség alma, körte ültetvényekben 600-1000 l/ha, szőlőben 500-1200 l/ha, zöldségnövényekben 400-1200 l/ha a lombfelület nagyságától, valamint az alkalmazott géptípustól függően. A kezelések maximális száma egy vegetációban: 3.
Méhek és egyéb beporzást végző rovarok védelmének érdekében virágzási időszakban, illetve virágzó gyomnövények jelenléte esetén nem alkalmazható.
Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Gyümölcs, Zöldség
Növényvédőszer forgalmazási kategória: I. engedélyköteles
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.