Bioclean Septic Bioforce 1 kg

T06319
Egy darab 250 g-os tasak egy 5 m3 térfogatú emésztőgödör 1 havi fenntartó kezelésére elegendő! Havi egyszeri használat, nincs napi, heti adagolás! Biológiai szennyvíztisztító koncentrátum emésztőgödör, kerti WC, mobil WC szen... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható

Egy darab 250 g-os tasak egy 5 m3 térfogatú emésztőgödör 1 havi fenntartó kezelésére elegendő! Havi egyszeri használat, nincs napi, heti adagolás!

Biológiai szennyvíztisztító koncentrátum emésztőgödör, kerti WC, mobil WC szennyvizének tisztításához, szagtalanításához, zsírtalanításához, lefolyó vezetékek dugulásának megelőzéséhez

 • Az emésztőgödör és kerti WC szennyvizének hatékony biológiai tisztítása
 • Szagproblémák mérséklése már az első alkalmazás után 2-3 héttel
 • Anaerob úton biológiailag tisztított szürkevíz az emésztőgödörben 2-3 hónap alatt
 • Fekália, vizelet, biológiailag bontható vegyszerek, papír, zsírok és olajok biológiai lebontása az emésztőgödörben
 • Dugulás megszüntetése szikkasztóágyakon, dugulás megelőzése csővezetékekben
 • Felhasználóbarát alkalmazás, csak a WC-be kell önteni a tasak tartalmát és lehúzni a WC-t
 • Kezelés havi 1 alkalommal emésztőgödör és kerti WC esetén, elfelejtheti a napi, heti rendszerességű kezeléseket
 • Alkalmazásával csökkenthető a szippantásra, duguláselhárításra fordított költség
 • Igen alacsony anyagi ráfordítással tarthatja tökéletesen karban emésztőgödrét, kerti WC-jét (ld. lent: Alkalmazás és adagolás)
 • 4 év szavatossági idő, koncentrált, poralakú termék, 100 millió mikroorganizmus grammonként a gyors és hatékony eredményért
 • 100%-ban természetes eredetű, vegyszermentes, fermentációval készült mikrobiológiai adalék

Alkalmazás és adagolás

Emésztőgödör kezelése:(az adagolás 5 m3 hasznos térfogatra vonatkozik):

Juttasson 2X250 g (2 csomag) terméket a WC-n keresztül az emésztőgödörbe, majd havonta 250 g termékkel ismételje meg a kezelést. Szippantás esetén a szippantást követő napon kezeljen.

Kerti WC, latrina, mobil WC: 

Havonta 50 g Bioclean Septic-et keverjen el 2-3 liter tiszta vízzel, és öntse a szuszpenziót a WC-be. Ürítés esetén az ürítést követően alkalmazza a terméket.

Dugulások és szaghatás megelőzése csőhálózatban: 

Hetente két alkalommal keverjen el 50 g terméket tiszta, langyos vízben, majd ürítse a mosogató lefolyójába. Ne használja a hálózatot 30-60 percig (célszerű éjszaka végezni a kezelést). 4 hét után heti egy alkalommal 50 g termék alkalmazása elegendő.

Tárolás és szavatosság

40 °C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől elzárva, gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. Minőségét a termék a gyártástól számított 4 évig őrzi meg.

Egészségügyi előírások

A termék nem veszélyes, nem gyúlékony, 100% természetes eredetű összetevőkkel rendelkezik, fermentáció útján készült. A termék emberi és állati fogyasztásra alkalmatlan. OTH engedély száma: OTH 4697-2/2006

Hasznos tudnivalók

 •  Milyen esetben pusztulhatnak el a hasznos mikroorganizmusok az emésztőgödörben, és mi a teendő ilyenkor?

  A Bioclean Septic mikroorganizmusai igen ellenállók a különböző háztartási vegyszerekre, tisztítószerekre, de nem a végtelenségig. Koncentráltan alkalmazott, élővilágra fokozottan veszélyes háztartási tisztítószerek, fertőtlenítő szerek nagy mennyiségben az emésztőgödörbe kerülve elpusztíthatják a természetes mikroorganizmus állományt, valamint a Bioclean Septic mikroorganizmusait is. Ha ilyen esemény történik, célszerű szippantást végezni, vagy néhány nap várakozás után ismételni a Bioclean Septic adagolást.

 •  Arányos-e az adagolás mértéke az emésztőgödör hasznos térfogatával?

  Igen. A fent leírt, és a termék címkéjén lévő adagolások emésztőgödör esetén 5 m3 hasznos emésztőgödör térfogatra számítottan kerültek megadásra. Az emésztőgödör térfogata és az adagolás egyenesen arányos, de kisebb eltéréseket megenged. Például 4 és 6 m3 térfogatú emésztőgödör esetén használható az 5 m3-re megadott adagolás, 7-8 m3 esetén célszerű 3 csomag indító és másfél csomag fenntartó adagolást alkalmazni. A bontott tasakot megfelelően hajtsuk össze, hogy a terméket nedvesség ne érje, és a következő hónapban használható.

 •  Azonnali eredményt szeretnék, lehetséges?

  Azonnali, 1-2 napon belüli eredményt egy biológiai úton működő termék sem tud biztosítani emésztőgödör esetén, mivel a biológiai folyamatok oldott oxigén hiányában zajlanak, ami lassú folyamat. A biológiai termékek lassabb, de hosszan tartó eredményt biztosítanak, ezért alkalmazásukhoz türelem szükséges.

 •  Használható-e a Bioclean Septic eldugult szikkasztóágyak dugulásmentesítésére?

  A termék használható eldugult szikkasztóágyak (pl. házi szennyvíztisztítót követő szikkasztóágy) dugulásmentesítésére, amennyiben a dugulást szerves anyag okozza. 

Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db
Biztonságtecnikai Adatlap T06319-1-Attachment-Organova-BC_Septic.pdf

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.