Hunter PGP visszafolyásgátló

T05430
Visszafolyásgátló, mely bármely méretű HUNTER PGP és PGP ULTRA szórófejbe könnyedén beszerelhető. A visszafolyásgátló megakadályozza, hogy a nem teljesen sík területen az alacsonyabban lévő szórófejek körül víztócsa keletkezzen, mert az öntözés befejezése után ezekből a szórófejekből kifolyhat a csőben lévő víz. Egyszerűen szerelhető, a letelep... Részletes leírás
639 Ft (nettó: 503 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Visszafolyásgátló, mely bármely méretű HUNTER PGP és PGP ULTRA szórófejbe könnyedén beszerelhető. A visszafolyásgátló megakadályozza, hogy a nem teljesen sík területen az alacsonyabban lévő szórófejek körül víztócsa keletkezzen, mert az öntözés befejezése után ezekből a szórófejekből kifolyhat a csőben lévő víz.

Egyszerűen szerelhető, a letelepített szórófejekbe akár utólag is beletehetjük.

Ez a HUNTER Visszafolyásgátló PGP szórófejhez, 2,1 m szintkülönbségig kiválóan használható. A szerkezet alkalmazásával elkerülhetjük a földmunkát, sokkal egyszerűbben megoldhatjuk az ilyen jellegű problémákat. A Hunter Industries törekszik az egyszerűen használható, kézenfekvő, de mégis innovatív technológiák kifejlesztésére. Teszi mindezt azért, hogy a lehető legszélesebb körben elterjessze az otthoni öntözéstechnikát és a leggazdaságosabb rendszer alkatrészeket hozza létre. Ennek a visszafolyásgátlónak az alkalmazásával lejtős területeken teljes mértékben megakadályozhatjuk azt, hogy egy csepp víz is kárba vesszen a szintkülönbség miatt.

Azáltal, hogy megakadályozza a tócsaképződést az öntözés befejeztével, nem csupán vizet spórol meg nekünk a visszafolyásgátló, de azt is elkerülhetjük, hogy kirohadjon a fű az állandóan vizes területeken, illetve a kényelmetlenségtől is megkíméljük magunkat, hogy mi magunk vizesek legyünk, mikor a kertben sétálgatunk.

Ez a termék beépített szűrővel rendelkezik, mely felveszi a harcot a hálózati vízben és kútvízben áramló mikroszennyeződésekkel és növényi részecskékkel szemben. Azt ajánljuk azonban, hogy ezen felül alkalmazzon még a rendszerben egy vagy több központi szűrőt is. Ezzel minimalizálhatja annak a kockázatát, hogy a fúvókák és egyéb alkatrészek eltömődjenek, illetve meghosszabbítja azok élettartamát, megóvja őket a szennyeződésektől.

A beszerelése ezeknek a visszafolyásgátlóknak roppant egyszerű: csupán kiszedjük a PGP vagy PGP Ultra szórófej belsejét, majd a kiemelkedő rész talpába illesztjük a visszafolyásgátlót. Ez a művelet pár perc alatt megvan és akár utólag is beilleszthetjük.
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.