Ács fejsze Fiskars X10-S

T04900
Fiskars X10 Ácsfejsze-S 1015619 Ez a sokoldalú Fiskars X10-S fejsze kiválóan használható alapvető famegmunkáláshoz. Ideális hétvégi házakhoz, favágáshoz egy tábortűzhöz.Hála a fejsze tökéletes design-jának,... Részletes leírás
25 425 Ft (nettó: 20 020 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Fiskars X10 Ácsfejsze-S 1015619

Ez a sokoldalú Fiskars X10-S fejsze kiválóan használható alapvető famegmunkáláshoz. Ideális hétvégi házakhoz, favágáshoz egy tábortűzhöz.Hála a fejsze tökéletes design-jának, a munka sokkal könnyebb lesz vele! 

 

Legfontosabb jellemzői

 

  • Univerzális fejsze
  • Elegáns design
  • Könnyűszerkezetes konstrukció
  • Tökéletes geometria
  • Extra éles penge
  • Könnyű kezelhetőség
  • Kiváló minőségű és hosszú élettartamú

 

Tökéletes penge

 

A fejsze  speciális,  minőségi szénacélból készült, amellyel könnyen lehet aprítani. A penge konvex alakúra van kialakítva, hogy a sérüléseket el lehessen kerülni vele.  A kiszélesített ék lekerekített élei megkönnyítik a balta kihúzását a tuskóból, ha az beleszorul. A penge két különböző keménységű részből áll, s ez optimalizálja  merevségét és tartósságát. A PTFE (teflon) bevonat  25% -kal csökkenti a súrlódást, és véd a korrózió ellen. A fejsze súlypontja  nagyon közel van a pengéhez, amely biztosítja a hatékonyabb, könnyebb és kiegyensúlyozottabb használatot. 

 

Tartós nyél

 

A nyél anyaga FibreComp, amely üvegszállal erősített. Ez teszi a nyelet erőssé, könnyűvé  és különösen tartóssá. Tökéletesen  ellenáll a zord időjárásnak is. A nyél tulajdonságai nem változnak száraz vagy nedves körülmények között. A markolatrész puha műanyagból készült. A kemény mag és  a puha felület kombinációja azt eredményezi, hogy jobban tompítja az ütődéseket, és kényelmesebb  tartani a fejszét, és nem csúszik. A műanyag fogantyú és a penge soha nem válik el egymástól, mert a pengét szorosan körülveszi egy  műanyag burkolat, amit a gyártási eljárás során vittek fel egy speciális szórópisztollyal.

 

Fiskars X10-S ácsfejsze jellemzése

 

Teljes hossz:

44 cm

Teljes súly:

1000 g-

A penge súlya :

760 g

A penge testének keménysége  :

48 HRC (Rockwell-féle keménység)

A penge élének keménysége:

55 HRC (Rockwell-féle keménység)

Súly: 1.098 kg
Szélesség: 1960 mm
Magasság: 34 mm
Hossz: 476 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.