Osmocote Starter 12-11-17+2 MgO 25 kg

T01913
Az Osmocote Starter műtrágyára rövid bemutatása Az Osmocote Start 2. generációs burkolt műtrágya, amely rövid tenyészidejű növénykultúrák hatékony tápanyag-utánpótlását szolgálja. Felülkezelésre is alkalmas, így további 6 héten át ellátja tápanyagokkal a növényeket. Az Osmocote Start teljesen burkolt, 12-11-17 NPK-összetételű, a szükséges mikroe... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.

Az Osmocote Starter műtrágyára rövid bemutatása

Az Osmocote Start 2. generációs burkolt műtrágya, amely rövid tenyészidejű növénykultúrák hatékony tápanyag-utánpótlását szolgálja. Felülkezelésre is alkalmas, így további 6 héten át ellátja tápanyagokkal a növényeket.

Az Osmocote Start teljesen burkolt, 12-11-17 NPK-összetételű, a szükséges mikroelemeket is tartalmazó műtrágya. Finom burkolata lehetővé tesz azt, hogy a tápanyagok egyenletes és szabályozott ütemben táródjanak fel, és legyenek hozzáférhetők a növények számára, miközben a termesztő közeg EC-je rövid termesztési időszak alatt is kedvezően alacsony szinten marad.

A termék előnyei

  • Jobb gyökeresedés, szebb szín
  • Teljesen burkolt, a tápanyag-feltáródás egyenletes
  • Kevesebb műtrágya-kimosódás, kiemelkedő hatékonyság
  • Biztonságos használat, nincs sóstressz
  • Könnyen használható, pormentes

Az Osmocote Starter használata:

Az Osmocote Start-tal hatékony műtrágyázási program valósítható meg a rövid tenyészidejű egynyári dísznövények, így például az árvácska, a Primula, az Impatiens és a Tagetes számára.

Az Osmocote Start ideális választás sóérzékeny zöldségfélék és nehezen gyökeresedő dugványok számára is. A termesztő közegbe keverhető vagy felülszórással is kijuttatható. Az utóbbi esetben ügyeljük arra, hogy a műtrágyaszemcsék ne szóródjanak rá a levelekre.

Az Osmocote Starter ajánlott adagolása:

Súly: 25 kg
Szélesség: 410 mm
Magasság: 140 mm
Hossz: 610 mm
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Dísznövény
Márka: Osmocote
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.