Nevibes Special vadriasztószer 1 l

T01785
mvi: 3 nap; gyümölcsös, faiskola, erdei kultúrák szarvas, ?z, nyúlkár megel?zésére 60-80 kg/ha, - nap A NEVIBES permetezhetô vadriasztószer hatóanyaga természetes eredet? növényi ízanyag-származék. A védendô felületen fehér színű bevonatot képez, színével és kellemetlen ízhatásával riasztja a rágással károsító állatokat (nyulak, ôzek, szarvasok... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
mvi: 3 nap; gyümölcsös, faiskola, erdei kultúrák szarvas, ?z, nyúlkár megel?zésére 60-80 kg/ha, - nap A NEVIBES permetezhetô vadriasztószer hatóanyaga természetes eredet? növényi ízanyag-származék. A védendô felületen fehér színű bevonatot képez, színével és kellemetlen ízhatásával riasztja a rágással károsító állatokat (nyulak, ôzek, szarvasok stb.) A NEVIBES permetezhetô vadriasztószer felhasználható gyümölcsösökben, faiskolákban, erdei t?- és lomblevel? kultúrákban az említett állatok rágáskárosításának megelôzésére illetve csökkentésére. A készítmény munkaegészségügyi, környezet-egészségügyi szempontból mérsékelten mérgezô, élelmezésügyi szempontból gyakorlatilag nem veszélyes. Az elriasztandó állatokra szintén nem veszélyes."

Vadriasztó szer nyulak, őzek szarvasok ellen.

A Nevibes Special SC felhasználható napraforgóban, gyümölcsösökben, faiskolákban, erdei tű- és lomblevelű kultúrákban nyulak, őzek, szarvasok rágása által okozott károk megelőzésére, ill. csökkentésére. A vadkár csökkentő szer a védendő felületen fehér színű bevonatot képez, színével és kellemetlen rágási tulajdonságaival tartja távol a rágással károsító állatokat (nyulak, őzek, szarvasok stb.). A készítmény munkaegészségügyi szempontból 2-3 óra száradás után nem jelent kockázatot, élelmezésügyi szempontból gyakorlatilag nem veszélyes. Az elriasztandó állatokra szintén nem veszélyes.

Felhasználási javaslatok: Fás szárú kultúrákban: a Nevibes Special SC felhasználandó mennyisége a kultúrától, a tőszámtól, az egyedek nagyságától és a kijuttatás módjától függően fás szárú növényeknél 20 - 40 l/ha. A készítmény vízzel történő alapos összekeverés után pillanatzáras permetezőgéppel vagy kézi szórópisztollyal kell felhordani a védendő felületre (fatörzsek, vázágak, hajtások, hajtáscsúcsok stb.), azok egyenletes befedéséig. A kezelést elsősorban a fák nyugalmi állapotában, november - december hónapokban, fagymentes időben javasoljuk elvégezni. A Nevibes Special SC készítményt ecseteléssel is ki lehet juttatni. Ebben az esetben vízzel 1:1 arányban kell higítani. A fenti koncentrációban a faiskolai vagy a friss telepítésű ültetvényekben csak a koronás oltványok törzse kezelendő, a suhángok kezelése általában nem javasolt. Idősebb ültetvényekben ajánlatos a vázágak kezelése is. Mechanikai védelem, pl. műanyagháló, drótháló vagy természetes anyagokkal való törzsvédelem esetén elegendő a nem védett részekre felvinni. A jól elvégzett kezelés a csapadéktól, főként az eső mennyiségétől függően 2 - 3 hónapra védelmet nyújt. A kezelés szükség esetén megismételhető.

A Nevibes Special SC permetezhető vadkár csökkentő szer rendeltetésszerű használat esetén nem fitotoxikus, egyes esetekben a már kihajtott hajtások védelmére is használható. (Ez esetben jobban fel kell higítani és növényvédelmi szakértő véleményét is ki kell kérni!) Napraforgónál 2-4 lombleveles állapotban célszerű a permetezést elvégezni Nevibes Speciallal, ez mezei nyúl ellen elegendő védelmet ad. Nagy táblák esetében a szegélykezelés (16 – 20 m) is elegendő védelmet adhat, ekkor az alkalmazandó szermennyiséget a kezelt terület alapján kell kiszámolni. A készítményt mindig száraz időben, száraz növényekre juttassuk ki! Felhasználás előtt mindig olvassa el és tartsa be a termék címkéjén leírt utasításokat!
Súly: 1 kg
Szélesség: 100 mm
Magasság: 300 mm
Hossz: 100 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kiszállítható növényvédőszer: kiszállítható növényvédőszer
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.