Levélpetrezselyem Simalevelű 3g

T01551
Petrezselyem (Petroselinum crispum) Termesztése: Csíráztatása:  Magja nehezen csírázik, ezért sokan előcsíráztatást szoktak végezni, ami abból áll, hogy nedves homok közé rétegezve teszik a magvakat, és csak a csírázás megindulását követően helyezik ki szabadföldbe. Vetése: Március közepéig, hasonlóan a sárgarépához, 1-2 cm mély árokba tess... Részletes leírás
341 Ft (nettó: 269 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Petrezselyem (Petroselinum crispum)

Termesztése:

Csíráztatása:

 Magja nehezen csírázik, ezért sokan előcsíráztatást szoktak végezni, ami abból áll, hogy nedves homok közé rétegezve teszik a magvakat, és csak a csírázás megindulását követően helyezik ki szabadföldbe.

Vetése:

Március közepéig, hasonlóan a sárgarépához, 1-2 cm mély árokba tesszük a csírázott magvakat, sortávolságnak 25-35 cm-t tartunk.

Betakarítása:

 Legegyszerűbben a gyökerek hajtatásával juthatunk friss petrezselyemzöldhöz, amikor cserépbe, ládába elültetjük a gyökereket. A nyár végi vetések szedési ideje november és december, de ekkor már ajánlatos fóliatakarással védeni a termést.

Növényvédelme:

Kártevői és a talaj gondozása hasonló a sárgarépáéhoz.

Felhasználása:

Levesek és más ételek ízesítésre frissen vagy szárítva! Kizárólag a lombjáért termesztjük. Gyökere vékony, elágazó. Levelei sűrű állásúak és csipkézett szélűek. Szendvicsek, hidegtálak díszítésére, levesek ízesítésére alkalmas.

Súly: 0.003 kg
Szélesség: 140 mm
Magasság: 80 mm
Hossz: 1 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.