Kendal 5 l
Házikerti felhasználás: 20 ml/10 l víz.
A KENDAL egy növényi kivonatokat tartalmazó speciális növénykondícionáló anyag, amely a növények természetes ellenállóképességét erősíti.
Rendszeres használatával a megfelelő kondíció elérése révén csökken a gombás és baktériumos fertőződések veszélye, nő a tápanyag hasznosítás hatékonysága és a termés m...
Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Házikerti felhasználás: 20 ml/10 l víz.
A KENDAL egy növényi kivonatokat tartalmazó speciális növénykondícionáló anyag, amely a növények természetes ellenállóképességét erősíti.
Rendszeres használatával a megfelelő kondíció elérése révén csökken a gombás és baktériumos fertőződések veszélye, nő a tápanyag hasznosítás hatékonysága és a termés mennyisége.
Növényi kivonatok: segítik a növényben a tápanyagok áramlását és azok jobb hasznosulását, elsődleges szerepük van a jó kondíció kialakításában Kálium: a könnyen felvehető kálium hatóanyag erősíti a sejtfalakat, csökkenti a környezeti hatások iránti érzékenységet.
Oligoszaharidok: növelik a növények természetes ellenállóképességét
Glutation:leköti a kórokozók által termelt toxinokat.
Használata: Minden tipusú kertészeti kultúrában: uborka, paradicsom, paprika, dinnyefélék, tökfélék, levélzöldségek, valamint szamócában, gyümölkcs kultúrákban, sz?l?ültetvényekben és dísznövénytermesztésben ott, ahol a tápanyag jobb hasznosulása és a növényvédelem hatékonyságának fokozása a cél.
Összetétel: Összes nitrogén (N): 3,5% Kálium oxid (K2O): 15,0% Szerves szén (C): 3,0%
Szerves összetevők: Növényi kivonatok, oligoszaharidok, glutation
Levéltrágyázásra: A tenyészidőszak folyamán 10-15 naponként Gyümölcsfélékben: 2-3 liter/ha Zöldségfélékben: 1,5-2 liter/ha (salátában: 1-1,5 liter/ha) Dísznövényekben: 1-1,5 liter/ha
Tápoldatozásra a tenyészidőszak folyamán 10-15 naponta 7-11 liter/ha mennyiségben, a szaktanácsadás szerint. Helyi adagolás esetén: Gyümölcsfáknál: 2,5-3 liter/100liter víz 5-10 liter oldat/növény Zöldségnövényekben: 0,3-0,4 liter/100liter víz 0,1-0,2 liter oldat/növény
A KENDAL egy növényi kivonatokat tartalmazó speciális növénykondícionáló anyag, amely a növények természetes ellenállóképességét erősíti.
Rendszeres használatával a megfelelő kondíció elérése révén csökken a gombás és baktériumos fertőződések veszélye, nő a tápanyag hasznosítás hatékonysága és a termés mennyisége.
Növényi kivonatok: segítik a növényben a tápanyagok áramlását és azok jobb hasznosulását, elsődleges szerepük van a jó kondíció kialakításában Kálium: a könnyen felvehető kálium hatóanyag erősíti a sejtfalakat, csökkenti a környezeti hatások iránti érzékenységet.
Oligoszaharidok: növelik a növények természetes ellenállóképességét
Glutation:leköti a kórokozók által termelt toxinokat.
Használata: Minden tipusú kertészeti kultúrában: uborka, paradicsom, paprika, dinnyefélék, tökfélék, levélzöldségek, valamint szamócában, gyümölkcs kultúrákban, sz?l?ültetvényekben és dísznövénytermesztésben ott, ahol a tápanyag jobb hasznosulása és a növényvédelem hatékonyságának fokozása a cél.
Összetétel: Összes nitrogén (N): 3,5% Kálium oxid (K2O): 15,0% Szerves szén (C): 3,0%
Szerves összetevők: Növényi kivonatok, oligoszaharidok, glutation
Levéltrágyázásra: A tenyészidőszak folyamán 10-15 naponként Gyümölcsfélékben: 2-3 liter/ha Zöldségfélékben: 1,5-2 liter/ha (salátában: 1-1,5 liter/ha) Dísznövényekben: 1-1,5 liter/ha
Tápoldatozásra a tenyészidőszak folyamán 10-15 naponta 7-11 liter/ha mennyiségben, a szaktanácsadás szerint. Helyi adagolás esetén: Gyümölcsfáknál: 2,5-3 liter/100liter víz 5-10 liter oldat/növény Zöldségnövényekben: 0,3-0,4 liter/100liter víz 0,1-0,2 liter oldat/növény
Súly: | 5 kg |
---|---|
Szélesség: | 180 mm |
Magasság: | 180 mm |
Hossz: | 260 mm |
Elérhetőség: | raktáron |
Értékesítési alapegység: | db |
Biztonságtecnikai Adatlap | T01356-1-Attachment-Organova-Kendal1.pdf |
---|
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal