Kelát vas Librel Fe-DTPA 7% 25 kg

T01341
Vas Kelát Az Easygro Fe-DTPA 7% egy szilárd halmazállapotú vaskelát, amely a vas nyomelem bevitelének biztosítására használható. A vas nélkülözhetetlen a növény számára, mivel ez adja meg a növénynek a kloroplasztiszok fejlődésének lehetőségét. A kloroplasztiszok jelenléte létfontosságú, a fotoszintézis folyamatában van rájuk szükség. Ezenkívül... Részletes leírás
126 302 Ft (nettó: 99 450 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Vas Kelát

Az Easygro Fe-DTPA 7% egy szilárd halmazállapotú vaskelát, amely a vas nyomelem bevitelének biztosítására használható. A vas nélkülözhetetlen a növény számára, mivel ez adja meg a növénynek a kloroplasztiszok fejlődésének lehetőségét. A kloroplasztiszok jelenléte létfontosságú, a fotoszintézis folyamatában van rájuk szükség. Ezenkívül a vas olyan tápanyagként szolgál, amely lehetővé teszi a gyökérben lévő növekedési pontok megfelelő fejlődését.

DTPA kelát

A DTPA kelátnak köszönhetően, amelyhez a vasat kötik, a tápanyag a növény számára elérhető marad, amikor a gyökerekhez jut, vagy amikor a műtrágyaoldatba kerül. A vaskelátok segítségével megelőzhetők a hiánytünetek, hozzájárulva a növény optimális növekedéséhez.

A Vaskelát Használata

Használja az Easygro Fe-DTPA 7%-ot a vashiány megelőzése érdekében. Ne feledje továbbá, hogy az Easygro Fe-DTPA 7% 7,0 pH-tartományig stabil.

Valamennyi szántóföldi, kertészeti növények és gyümölcsfélék vashiányának kezelésére pH 7,5 alatti talajokon ajánlott. Kőzetgyapot és más hidropóniás termesztő közeg vasforrásának is ajánlott. Tápoldatba keverten 7,0 pH alatt használjuk.

Talajkezelés öntözéssel

(0,01 kg/1000 l víz töménységben) kijuttatva, majd bedolgozva:
Szántóföldi növények 1,0-5,0 kg/ha
Gyümölcsfélék, díszfák 20-100 g/fa
Fák 20-100 g/fa
Bogyós gyümölcsfélékben, díszcserjéknél 5-25 g / bokor

Hidroponiás, kőzetgyapotos termesztésben

160 g/m3 töménységben

Tápoldatozás

cserepes növényeknél 0,5 %-os töménységben.

Házikerti felhasználás:

1 g/10 l víz.

Súly: 25 kg
Szélesség: 410 mm
Magasság: 140 mm
Hossz: 610 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.