Finale 14 SL 1 l

T00786
A Finale totális gyomirtó szer. Hatóanyaga a glufozinát-ammonium kontakt és mélyhatású, így csak a zöld növényi részeket pusztítja el. A talajra kerülve rövid időn belül hatástalanná válik, ezért a kezelt területen talajhatástól illetve tartós gyomirtó ha Hatóanyaga:150 g/l glufozinát-ammonium Forgalmazási kategória: II. Miben használható: mező... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
A Finale totális gyomirtó szer. Hatóanyaga a glufozinát-ammonium kontakt és mélyhatású, így csak a zöld növényi részeket pusztítja el. A talajra kerülve rövid időn belül hatástalanná válik, ezért a kezelt területen talajhatástól illetve tartós gyomirtó ha
Hatóanyaga:150 g/l glufozinát-ammonium
Forgalmazási kategória: II.
Miben használható: mezőgazdaságilag nem művelt területek; szőlő>3
Gyomnövények: évelő egyszikű gyomnövények; évelő kétszikű gyomnövények; magról kelő egyszikű gyomnövények; magról kelő kétszikű gyomnövények
A Finale totális gyomirtó szer. Hatóanyaga a glufozinát-ammonium kontakt és mélyhatású, így csak a zöld növényi részeket pusztítja el. A talajra kerülve rövid idõn belül hatástalanná válik, ezért a kezelt területen talajhatástól illetve tartós gyomirtó hatástól nem kell tartani.

Felhasználható:
A 3 évesnél idõsebb almatermésûek, csonthéjasok, szõlõ és mezõgazdaságilag nem mûvelt területek gyomirtására, valamint zárt termesztõ berendezésben palántázás elõtti, illetve a kultúrnövények kelése elõtti gyomirtásra. Az egy- és kétszikû gyomok irtására 4-6 l/ha, zárt termesztõ berendezésben 1-1,5 l/ha, 300-500 liter vízzel kijuttatva.

Kiskertben:
A készítményt 0,4-0,6 dl/4-6 liter víz töménységben 100 m2 felületre kell kijuttatni (a permetlé legalább 1%-os legyen). Zárt termesztõ berendezésben palántázás elõtti, illetve a kultúrnövények kelése elõtti gyomirtásra, szikleveles illetve maximum 2 lombleveles gyomok ellen 0,1-0,15 dl/5 liter víz töménységben (azaz 0,2-0,3%-os permetlében) 100 m2 felületre kijuttatva.

Almatermésûekben, csonthéjasokban szõlõben, mezõgazdaságilag nem mûvelt területeken a permetezést akkor kell elvégezni, amikor a gyomnövények intenzív növekedésben vannak és a 15-35 cm-es magasságot már elérték. Az egynyári (magról kelõ) gyomnövények esetében a kezeléssel addig várjunk amíg a várható gyomállomány nagyobbik része már kikelt. A nehezen irtható (pl. évelõ) gyomnövényeket virágzáskor célszerû permetezni, az egyszikû gyomok közvetlenül virágzás elõtt kezelendõk. A Finale a betyárkóró ellen is kiváló hatású. A szõlõ zöld részei nem permetezhetõk, a vadhajtásokat azonban nem kell eltávolítani azokat, a szer leszárítja.
A gyümölcsfák vízhajtásait kiválóan irtja. Nehezen irtható, illetve fejlettebb gyomok ellen a magasabb dózis használata javasolt. A kezelés után 6 esõmentes óra szükséges.

Várakozási idõk:

Munkaegészségügyi várakozási idõ: 0 nap
Élelmezés-egészségügyi várakozási idõ: almatermésûek, csonthéjasok, szõlõ: 14 nap
Eltarthatóság: eredeti, zárt csomagolásban, szabályos növényvédô szer raktárban 3 év.

Fontos: a gyomnövények teljes felületét le kell permetezni!
AKG programokban alkalmazható
Kérjük, használat elõtt feltétlenül olvassa el a címkét is!
Súly: 1 kg
Szélesség: 100 mm
Magasság: 300 mm
Hossz: 100 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Gyümölcs, Szőlő
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.