Tujaprobléma

Pap Edina Vezető szaktanácsadó

Mindenképpen dolgozzon a talajba elegendő mennyiségű összetett műtrágyát, sőt még lombtrágyázás is ajánlott (pl. Damosiol Kondi, Wuxal Super, Fitohorm Komplex Plus). Ezek tápoldatként is kiadhatók.

#42455
Jordán Attila

Kedves Edina!
A fotók az alábbi linken megnéhetőek.:
https://photos.google.com/share/AF1QipPnfSHJk9CAmo85ti9ai5aOFesbMjEOvZZ7RkMYpVxwWauv1gleq3Gib_fTjPTrag?key=T3B3MEMyTnBYMmhnRmRodjdTUEttT3ZkQW93di1B

Hétvégén Vesgesol -al lemosó permeteztem, bízva a réz jótékony hatásában.
Tanácsát előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Jordán Attila

#42280
Jordán Attila

Kedves Edina, köszönöm szépen válaszát. Egy 40 méter hosszú tujasorról van szó, a probléma legalább a tuják felénél jelentkezett. Szivesen küldenék több fotót, de ide nem tudom hogy lehet többet feltölteni. Hétvégén megpróbálom a képeket feltölteni és elküldöm a linket, ahol meg tudja nézni.
Talajvíz nincs, a murvázás 3 éve történ, tápanyagot eddig nem adtam, csak rendszeresen locsoltam. Üdvözlettel: Jordán Attila t

#42246
Pap Edina Vezető szaktanácsadó

Csak ez az egy növény károsodott? Történt valami különleges behatás a környezetében? A murvázás mikor történt? csak a murvázott felén sárgul a növény? Kérnék egy közeli éles képet a hajtásokról. Tápanyagot ad a növényeknek? Milyen magasan lehet a talajvíz?

#42223
Jordán Attila

Tisztelt Cím, segítséget szeretnék kérni a problémára. Előre is köszönöm! Üdv.!

#42173