Sergomil L-60 1 l

Gyártó:Sumi Agro Hungary Kft. Cikkszám: T06307
Sergomil L-60 1 l

Réztartalmú folyékony felszívódó lombtrágya. EK műtrágya (EU-fertilizer) Szisztemikus réz A SERGOMIL–L 60 lombtrágya a növények rézhiány-tüneteinek enyhítésére, a hiánytünetek kialakulásának megelőzésére alkalmazható. BIOSTIMULÁTOR: Fokozza a növény önálló védekezési mechanizmusát a külső hatásokkal szemben a biokémiai folyamatok stimulálásával. KONDICIONÁLÓ: Elősegíti a polifenolok és a fitoalexinek képződését, melyek a növényi védekező mechanizmus elsődleges anyagai. Hatóanyagtartalom: 5,5 % (w/w) réz ...

Bruttó 3 531 Ft

Szakmai kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérdezze szakértőnket!

Személyes átvétel: 2-5 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).

Kiszállítás: A rendelés leadása után a futárszolgálat 2-5 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

  • Leírás
  • Adatlap
  • Képek
  • Vélemények
  • Kérdés-válasz

Réztartalmú folyékony felszívódó lombtrágya. EK műtrágya (EU-fertilizer) Szisztemikus réz A SERGOMIL–L 60 lombtrágya a növények rézhiány-tüneteinek enyhítésére, a hiánytünetek kialakulásának megelőzésére alkalmazható. BIOSTIMULÁTOR: Fokozza a növény önálló védekezési mechanizmusát a külső hatásokkal szemben a biokémiai folyamatok stimulálásával. KONDICIONÁLÓ: Elősegíti a polifenolok és a fitoalexinek képződését, melyek a növényi védekező mechanizmus elsődleges anyagai. Hatóanyagtartalom: 5,5 % (w/w) réz vízoldható formában SERGOMIL–L 60 alkalmazása során túlzott rézadagolásból, vagy a kedvezőtlen sókiválásból adódó fitotoxikus tünetek nem lépnek fel. Két kezelés között legalább 15 napnak kell eltelni. Öntözéssel kijuttatva a kezelést 10-15 napos intervallumban lehet alkalmazni. SERGOMIL–L 60 műtrágyát ne alkalmazza a növény stresszes állapotában (extrém hideg, vagy meleg időben, szárazságban, gyenge gyökér-fejlődéskor). Javasolt a reggeli vagy a késő délutáni órákban végezni a permetezést. Vizoldható Cu tartalom: 5,5 % (w/w). pH – 3,0 – 3,5 erősen savas kémhatású oldatban. Kerülni kell a tankkeverék alkalmazását. Más lombtrágyával, vagy erősen lúgos, meszes kémhatású, magas N, S, P tartalmú lombtrágyával vagy növényvédőszerrel együtt nem juttatható ki. Permetezés Szántóföldi és kertészeti kultúrákban gyümölcs és zöldség ültetvényekben, szőlő ültetvényekben 1,5-3,0 l/ha 15-30 ml10 liter vizben kijuttatva Öntözéssel kijuttatva Elsősorban gyümölcs és szőlő ültetvényekben 2,0-3,0 l/ha

Gyártó: Sumi Agro Hungary Kft.
Kategória: Mikroelem műtrágya
Tömeg: 1,00 kg
Tárolhatóság: A készítményt eredeti, zárt csomagolásban, jól szellőző, szabályos növényvédő szer raktárban tárolja. Védje fagyhatástól, magas hőmérséklettől, illetve közvetlen napsugárzástól.
Tűzveszélyesség: nem tűzveszélyes, E tűzveszélyességi osztály
Készítmény típusa (műtrágya): folyékony levéltrágya
Környezeti veszélyesség: Xn ártalmas
Összetétel mezo és mikroelemek: Cu 5,5 %
EK műtrágya: igen
Szaktanács kéréséhez kérjük jelentkezzen be! Belépés

Kérdések-válaszok

Még nem érkezett kérdés ehhez a termékhez.

Akciós, leg-leg termékek

  • Akciósak
  • Legnépszerűbbek
  • Legújabbak
  • Legutóbb véleményezett