Női ásó Big gardening

T15874
Az ásó jellemzői: A Women's line termékcsalád a kertészkedést szerető hölgyeknek készült egy igazán különleges kerti eszközzel.A kerti munka elengedhetetlen része az ásás, éppen ezért jól fontolóra kell vennü... Részletes leírás
8 286 Ft (nettó: 6 524 Ft)
9 007 Ft
721 Ft (8%)
Az akció már csak eddig érvényes

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Az ásó jellemzői:

A Women's line termékcsalád a kertészkedést szerető hölgyeknek készült egy igazán különleges kerti eszközzel.A kerti munka elengedhetetlen része az ásás, éppen ezért jól fontolóra kell vennünk milyen ásót választunk maguknak.

Ergonómia:

A Women’s Line ásója, úgy lett kialakítva, hogy Önnek a lehető legkényelmesebbé és legkönnyedebbé varázsolja a kerti tevékenységek elvégzését. Az ergonomikus és hajlított kialakítás a test egészségének megőrzésére szolgál és segít hogy az ásás természetes tartásban történjen. Kevésbé terheli, ezáltal védi az ízületeket, időtálló, nagy teherbírású, valamint ellenállóbb a környezeti hatásokkal szemben.

Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.