AktyShield 5l

T15828
Felszívódó gombaölő szer szőlőben peronoszpóra ellen: Szőlőben a kezeléseket a fertőzésveszélyes időszakban előrejelzésre alapozottan, a tünetek megjelenése előtt kell elkezdeni. A készítményt blokkosított kezelés formájáb... Részletes leírás
34 547 Ft (nettó: 27 202 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Felszívódó gombaölő szer szőlőben peronoszpóra ellen:

Szőlőben a kezeléseket a fertőzésveszélyes időszakban előrejelzésre alapozottan, a tünetek megjelenése előtt kell elkezdeni. A készítményt blokkosított kezelés formájában, vagy más, peronoszpóra elleni készítményekkel váltakozva lehet kijuttatni.
Blokk kezeléskor a permetezéseket egymást követően 6 alkalommal, 10–14 naponként javasolt elvégezni. A szerrotációban történő kijuttatáskor a készítménnyel végzett kezeléseket 20–28 naponként célszerű megismételni. A kijuttatott dózist és a permetlé mennyiségét a megadott értékhatárok között a művelésmódtól, a védendő lombfelületfelület nagyságától, és az alkalmazott növényvédelmi berendezés típusától függően kell megválasztani. Minden esetben törekedni kell az egyenletes és teljes permetléfedésre, még a lombozat belsejében is. A virágzást követően végzett kezelések késleltethetik a must erjedésének megindulását! 

Hatásmód:

A kálium-foszfonát növényi védekezőképességet stimuláló felszívódó hatóanyag.

Összetevők:

726 g/l Kálium foszfonát

Súly: 5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Szőlő
Növényvédőszer forgalmazási kategória: II. engedélyköteles
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.