Blackjak 1 l

T15810
A Blackjak jellemzői: A Blackjak-ben lévő humusz javítja a talajminőséget Segíti azt, hogy a növény gyökere több vizet és tápanyagot tudjon felvenni A Blackjak előnye a többi humusz termékkel szemben, hogy nem lúgos anyaggal pl. nátrium/kálium hidro... Részletes leírás
8 915 Ft (nettó: 7 020 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A Blackjak jellemzői:

  1. A Blackjak-ben lévő humusz javítja a talajminőséget
  2. Segíti azt, hogy a növény gyökere több vizet és tápanyagot tudjon felvenni
  3. A Blackjak előnye a többi humusz termékkel szemben, hogy nem lúgos anyaggal pl. nátrium/kálium hidroxiddal oldják fel, hogy az vízoldékony legyen, hanem apró kb. 4 mikronos méretűre aprítják egy gyémánt keménységű késekkel ellátott aprító hengerben

Összetevő:

A Leonardit a barna és fekete szénhez hasonló. A bányászata is hasonlóan történik. Jó minőségű Leonardit található az USA-ban, Kanadában és Ausztráliában is. De, mint ahogy a Föld szén készlete is véges, így a Leonardit készlet is.

A legjobb minőségű humuszt a kutatójáról, Leonard professzor- ról nevezték el. Ezen Leonardit anyagok több 10 mil- lió év alatt alakulnak ki és a világon csak nagyon kevés helyen bányászhatóak

A Danuba humusz tartalmú termékei mind Leonardit alapúak!

Tudta?

A legjobb minőségű szervesanyag a talajban a humusz, mely szivacsként köti meg a tápanyagokat és vizet, valamint életteret és táplálékot ad a talaj hasznos baktériumainak és gombáinak. A legjobb minőségű humuszt a kutatójáról Leonard professzorról nevezték el. Ezen Leonardit anyagok több 10 millió év alatt alakulnak ki és a világon csak nagyon kevés helyen bányászhatóak.

Dózis:

2 dl/10 liter permetlé.

Miért használjuk?

A Blackjak-ben lévő humuszt a növényünk gyökeréhez juttatva ott képes jelentősen megnövelni a víz és tápanyag felvehetőséget és javítani a talajminőséget. A kijuttatott Balckjak képes a környezetében ideális talajállapotot biztosítani a kultúrnövény gyökerének még akkor is, ha az egyébként szervesanyaggal, tápanyaggal rosszul ellátott, vagy rossz pH-val rendelkezik! Így használata rosszabb talajoknál szinte kötelező!

Mire is jó?

A Blackjakkel lombot és talajt is kezelhet 1-2 dl/10 liter víz dózisban. A készítmény fekete színű, ami lombról néhány nap alatt eltűnik, de óvatosan kell kezelni járda, fehér fal mellett, mert bizony okozhat elszíneződést. A terméket használat előtt fel kell rázni, mert a palack falára, aljára ülepszik. Pont emiatt az öntözőkannát vagy permetezőt is jó többször még kiöblíteni, hogy egy csepp termék se vesszen kárba.

Mit tartalmaz a Blackjak? 

  • min. 28% szervesanyag
  • min. 20% természetes humusz képző anyagok

Legalább 28% szervesanyagot tartalmaz, melynek legalább 20%-a természetes humusz képző anyagok (Humin, fulvic, ulmik savak és huminok).

A Blackjak pH-ja egyedüliként a piacon az optimális 4-5 közötti, mely sokkal hatékonyabbá teszi a többi nátrium-/kálium-hid- roxidos (lúgos) kivonószert használó termékekkel szemben.

A Blackjak erős fekete színű, nagyon jól oldódik a vízben, de a flakont haszná- lat előtt mindig alaposan fel kell rázni, és többször kiöblíteni, mert ez szuszpenzió (szilárd részecskék lebegnek folyadékban).

Hogyan segít a Blackjak a növényeknek és a talajnak?

A Blackjak-ben lévő humuszt a talajba juttatva ott képes jelentősen megnövelni a víz és tápanyag felvehetőséget és javítani a talajminőséget. A kijuttatott Blackjak képes a környezetében ideális talajállapotot biztosítani a növény gyökerének még akkor is, ha az egyébként szerves- anyaggal, tápanyaggal rosszul ellátott, vagy nem ideális pH- val rendelkezik!

Súly: 1.2 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.