Asco Alga 1 l

T15808
Az Asco Alga jellemzői: A tengeri algák rendkívül nehéz körülmények között kénytelenek felnőni, hiszen az apály-dagály miatt hol vízben vannak, hol a tengerparton, hideg meleg áramlatok váltakoznak körülötte, folyamatosan pusztítj... Részletes leírás
6 858 Ft (nettó: 5 400 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Az Asco Alga jellemzői:

A tengeri algák rendkívül nehéz körülmények között kénytelenek felnőni, hiszen az apály-dagály miatt hol vízben vannak, hol a tengerparton, hideg meleg áramlatok váltakoznak körülötte, folyamatosan pusztítják őket a tengeri állatok
Ilyen körülmények között, ha alkalmas a környezet, akkor nagyon gyorsan kell nőniük.
Az algák akár 100-szor gyorsabban képesek nőni, mint a mi szántóföldi növényeink, akár 1 métert is egy nap alatt.

Tudta?

 Az algák több CO2-őt alakítanak át oxigénné, mint a fák? Csak gondoljon bele, hogy a tengerek adják a föld közel 70%-át.

Adagolás: 

2dl/10l/100 m2.

Felhesználás:

A termék nagyon sűrű, gyakorlatilag alga krém, de kiválóan oldódik. Az Asco Alga használata nagyobb növekedést, nagyobb termést eredményez. Ezt pedig a gyümölcs méret növelésére lehet felhasználni. A felhasználási javaslat szerint, mikor már megjelentek a kis gyümölcsök, akkor használjuk a terméket 2-4 hetente.

Miben segít az Asco Alga a növénynek?

A minőségi alga termékek képesek segíteni a növénynek az alábbiak esetén: aszály, hőstressz, vágási sérülés, tápanyaghiány, megtermékenyülés, színesedés, bel tartalom és tárolhatóság javítása.

Mit tartalmaz az Asco Alga?

Az algákban közel 100 féle hasznos bioaktív alkotóelem van, melyek abban segítenek, hogy berobbanjon a növény.

Szavatosság:

Az Asco Alga száraz hűvös helyen a szavatosságát 3 évig megőrzi.

Az Asco Alga felbontás után 2 hónapig még felhasználható, ha - kiöntés után azonal jól visszazárjuk, valamint közvetlen nappfénytől védett, száraz, és hűvös helyen tároljuk.

5.000 éve használt biostimuláns? Melyik lehet az? 

Már az ókori Egyiptomiak is használtak algákat, a sivatagi talajuk termékenységének a javítására. Így őket ismerjük a legrégebb óta biostimulánsokat használó mezőgazdasági termelőknek! Az Egyiptomiak még nem tudták az alga pontos hatását, csak azt tudták, hogy ha azzal kezelik a földjüket és a növényüket, az többet terem. Miért is kéne tudnod többet?

A tengeri algák kutatása az 1950-es évektől gyorsult fel, és jöttek rá a következő pozitív hatásokra:

  • magas arányban tartalmaz növényi növekedési hormonokat
  • alga termékekben magas az aminósavak és fehérjék mennyisége, így ez kész hasznos táplálék a növények számára. Ezt sem kell sok energiával előállítaniuk.
  • magas az algák mikroelem és vitamin tartalma, ez segíti a növények növekedését
  • prémium alga termékekben lévő biostimuláns vegyületek, mint a manitol, abszcizin sav és betain fokozzák az abiotikus stressz ellenállóságot, és a tápanyag felvételt

Szőlő kezeléshez: kombinált "fegyver"

Metszést követően lehető leghamarabb és/vagy lombos állapotban kezdjük a szőlő kezelését a gombás megbetegedések megelőzésére a következő recepttel: 50 g Tricho Immun + 2 dl Asco Alga/ 10-15 literes háti permetezőbe. A Tricho Imunnak sebfelület vagy zöld lombfelület kell a szövetekbe jutáshoz, az Asco Alga szervesanyag tartalma pedig segít a lombon maradást és a sztómákon való bejutást. Mivel a Tricho Immun 100 g-os kiszerelésben kapható, javasoljuk a  kezelést megismételni még egyszer, virágzás előtt.

 

Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.