Damisol Gold Borostyánmax 1 l

T15776
Damisol Gold Borostyánmax jellemzői: A Damisol Gold BorostyánMAX termékünk a FrigoMAX nagytestvére. Összetételében ugyanaz, hatónyagtartalmában 25%-kal magasabb. Az elérhetőbb ár (és a fő felhasználási területre egyértelműen utal... Részletes leírás
6 381 Ft (nettó: 5 024 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Damisol Gold Borostyánmax jellemzői:

A Damisol Gold BorostyánMAX termékünk a FrigoMAX nagytestvére. Összetételében ugyanaz, hatónyagtartalmában 25%-kal magasabb. Az elérhetőbb ár (és a fő felhasználási területre egyértelműen utaló név) miatt lehet szélesebb körök számára stragtégiaibb termék a Frigomax, a top prémium pedig a Borostyánmax, amit főként profi felhasználók számára ajánlanak.

Összetétel:

150 Borostyánkősav, 75 Bór                           

Adagolás:

2-4 l/ha

Felhasználás:

A DAMISOL GOLD BorostyánMAX kiváló megoldás zöldségkultúrákban, paradicsomban, fűszerpaprikában a színképzés fokozására és az együttérés javítására az első kötések színeződésének kezdetén. Pritamin paprikában a betakarítás előtti fagyok ellen, a várható termésmennyiség függvényében (10 t várható termésenként 1 l/ha).

Zöldborsóban, zöldbabban:

A virágzáskor kijuttatva - a zsenge állapot meghosszabbításáért.

Meggy, cseresznye, szeder, málna együttérésének, színeződésének javítására, a „pultállóság” fokozására:

Az érés időszakában, amikor a gyümölcsméret már 80 %-ban kialakult, és a színeződés is már jól beindult. Intenzív almaültetvényekben a termőrügy differenciálódás fokozására a csúcsrügyek záródása után, almatermés fedőszínének mielőbbi elérésehez.

Kiválóan alkalmazható a készítmény sárgadinnye termesztésben:

Segítségével a termések méretét szabályozhatjuk. Amikor a készítmény kijuttatásra kerül, a termés növekedése lelassul, és 2-3 hét alatt megérik a termés.

A DAMISOL GOLD BorostyánMAX EXTRA fagyvédelem!

Gyümölcskultúrákban a tavaszi, virágzáskori fagyok hatásának kivédésére, csökkentésére,  a fagy előtt legalább 10-12 órával kijuttatva 4 l/ha mennyiségben.

Csonthéjasokban -4 C°-ig, almástermésűekben -5 C° -ig hatásosan védi a virágokat.

Elhúzódó, ismétlődő fagyok esetén a kezelést 10-12 nap múlva meg kell ismételni. A csonthéjas kultúrákban az éves vesszők háncsán keresztül is felszívódik a készítmény. Ökogazdálkodásban is felhasználható.

Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Gyümölcs, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.