BeePlus 1 l

T15768
BeePlus BeePlus a beporzók által kedvelt, természetes illatanyagokat tartalmazó készítmény, amely hatékonyan csalogatja a méheket, poszméheket, zengőlegyeket és egyéb beporzókat a virágzó táblára. A rovarok napokon keresztü... Részletes leírás
11 313 Ft (nettó: 8 908 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
raktáron info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (raktáron) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
raktáron info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

BeePlus

BeePlus a beporzók által kedvelt, természetes illatanyagokat tartalmazó készítmény, amely hatékonyan csalogatja a méheket, poszméheket, zengőlegyeket és egyéb beporzókat a virágzó táblára. A rovarok napokon keresztül folyamatosan visszajárnak és intenzív beporzási tevékenységet végeznek a kezelt állományon, ezzel növelve a termékenyülést és végső soron a termést.

A BeePlus fokozza a beporzók számára kevésbé kívánatos virágok (pl. körte) termékenyítését is, ezáltal több mag képződik, és darabosabb, piacosabb termést eredményez.
A készítmény a méheket nem dezorientálja, így használata méhészek számára is biztonságos.

A készítmény II. forgalmi kategóriájú növényvédő szer.
Alkalmazása hatónyagmaradék-mentes, így környezetbarát módon járul hozzá a magasabb minőségű és nagyobb mennyiségű termés eléréséhez.

Használata:

Őszi káposztarepcében, mustárban és olajretekben:

A készítményt a virágzás első felében kell kijuttatni. Földi géppel történő kijuttatás esetén 1 liter BeePlus-t 300 l/ha vízmennyiséggel javasolt kipermetezni.

Gyümölcsfélékben (meggy, cseresznye, kajszi, őszibarack, szilva, mandula, málna, szeder, köszméte, ribiszke, riszméte /josta/, szamóca, fekete bodza, alma, körte, birs, naspolya):

A készítményt a virágzás első felében kell kijuttatni. Földi géppel történő kijuttatás esetén 2 liter BeePlus-t 500-800 l/ha vízmennyiséggel javasolt kipermetezni.

Súly: 1 kg
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Gyümölcs, Szőlő
Növényvédőszer forgalmazási kategória: II. engedélyköteles
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.