Micro NP 10 kg

T15766
Micro NP A Micro NP olyan starter műtrágya, amely a növény kezdeti igényeinek megfelelő arányban tartalmaz nitrogént, foszfort és cinket, amivel segíti az egységes, erőteljes kelést és kezdeti fejlődést, illetve megalapozza a stabil termést. A benne tal&aac... Részletes leírás
17 564 Ft (nettó: 13 830 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Micro NP

A Micro NP olyan starter műtrágya, amely a növény kezdeti igényeinek megfelelő arányban tartalmaz nitrogént, foszfort és cinket, amivel segíti az egységes, erőteljes kelést és kezdeti fejlődést, illetve megalapozza a stabil termést. A benne található foszfor és cink ideális mennyisége és aránya segíti a kezdeti gyors, robbanásszerű gyökérfejlődést, ezáltal pedig a kiterjedtebb gyökérzet nagyobb mennyiségű víz és tápanyag felvételére lesz képes. Összetételének köszönhetően a legtöbb kultúra kezdeti fejlődéséi igényeinek megfelelő.

Használata:

A Micro NP vetéssel egy menetben, sorba adagolható, így hatékony tápanyagellátást tesz lehetővé. Melegen granulált, kerek szemcséire egységes hatóanyag- és tápanyagtartalom jellemző. A starter műtrágya jól kijuttatható és egyenletes tápanyageloszlást, illetve harmonikus tápanyagfelvételt biztosít, akár alacsony talajhőmérséklet esetén is.

Dozírozás:

Alkalmazza szaktanácsadás alapján, annak hiányában pedig az alábbiak szerint:

Lokalizált kijuttatás ültetéskor: 

Kukorica, napraforgó:

15-20 kg/ha

Gyümölcsfa csemeték:

30-40 kg/ha

Zöldségfélék:

25-40 kg/ha

Ipari növények:

25-40 kg/ha.

Súly: 10 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.