Bros Vitrol csigaölő 250 g

T15650
A Bros Vitrol csigaölő jellemzői A Vitrol vas-difoszfát hatóanyagot tartalmaz, amely biztonságos a háziállatok, sünök és madarak számára. Egy idő után foszfát- és vasionokra bomlik, amelyek a természetben is gyakran előfordulnak, és tr&aacu... Részletes leírás
2 459 Ft (nettó: 1 936 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

A Bros Vitrol csigaölő jellemzői

  • A Vitrol vas-difoszfát hatóanyagot tartalmaz, amely biztonságos a háziállatok, sünök és madarak számára. Egy idő után foszfát- és vasionokra bomlik, amelyek a természetben is gyakran előfordulnak, és trágyaként hozzájárul a kertben
  • a termékben található hatóanyag, a vas-difoszfát hatásmechanizmusa a nyálkaképződés csökkentése. A termék azonnal megállítja a növények táplálkozását, mert már egyetlen lenyelés után telítődnek a kártevők. A csigák a pellet elfogyasztása után általában eltűnnek földalatti búvóhelyeikre, ahol ezt követően elpusztulnak. Ennek a hatásnak köszönhetően a védett területen minimálisra csökken a nyálka és az elpusztult csigák jelenléte. A termék használatának eredményei nem feltétlenül láthatók azonnal, ezért a hatékonyságát közvetve, azaz a kártevők által okozott károk csökkent mértéke alapján ítéljük meg.
  • alkalmas a biogazdálkodásban történő felhasználásra.

Hatóanyag

Vas-difoszfát - 24 g/kg

Alkalmazási utasítások

Gabonafélék:

4-7 kg/ha

Olajos magvak:

4-7 kg/ha

Bogyós gyümölcsök és kis gyümölcsök:

7 kg/ha

Az ajánlott adagolás:

0,7-2,5 gramm granulátum/m2 -re.

Fontos:

A granulátumot a növények közé szórva, nem csomókban kell kijuttatni. Élelmiszernövények közelében történő kijuttatáskor ügyeljen arra, hogy a granulátum ne akadjon vagy ragadjon rá a levelekre.

 

Súly: 0.25 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Zöldség
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.