Tritox paraffinos rágcsálóirtó blokk 300 g

T15554
Tritox paraffinos rágcsálóirtó blokk, viasztömbbe zárt méreg egér és patkány elle:   Azonnal használható, brodifakum hatóanyagú, egér és patkányirtó blokk, melyet arra fejlesztettek ki, hogy a nedves, párá... Részletes leírás
1 628 Ft (nettó: 1 282 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Tritox paraffinos rágcsálóirtó blokk, viasztömbbe zárt méreg egér és patkány elle:

 

Azonnal használható, brodifakum hatóanyagú, egér és patkányirtó blokk, melyet arra fejlesztettek ki, hogy a nedves, párás környezetben is megtartsa alakját, könnyű legyen alkalmazni akár pincékben, fóliákban, fürdőházakban is.

 

Miből áll a viaszblokk?

 

A paraffin blokkok viasztömbbe ágyazott, magas minőségű gabona és fehérjefélék felhasználásával készülnek, mely ellenállhatatlan kulináris élvezet a rágcsálók számára.

 

Hatása:

 

Elfogyasztása után, késleltetve (4-10 nap) fejti ki hatását, így minden rágcsáló fogyaszt belőle, a teljes populációra végzetes. 

 

Használata:

 

Helyezzen egy blokkot a rágcsálók által bejárt útvonalra, majd alaposan mosson kezet. Ajánljuk az erre a célra kialakított műanyag csalétekállomásban elhelyezni. Így elhelyezve kül- és beltéren egyaránt használható. A blokk a rajta lévő lyukakon keresztül rögzíthető, így a rágcsáló helyben fogyaszt belőle, szemmel látható a méreg fogyása, teljes lesz a rágcsálóirtás. 

Súly: 0.3 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.