Roban 25 késleltetett hatású rágcsálóírtó pép IT 150 g

T15543
Roban 25 késleltetett hatású rágcsálóírtó pép jellemzői: Azonnal használható, difenakum hatóanyagú egér és patkányirtó pép. Speciális, rágcsálók számára ellenállhatatlan il... Részletes leírás
752 Ft (nettó: 592 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Roban 25 késleltetett hatású rágcsálóírtó pép jellemzői:

Azonnal használható, difenakum hatóanyagú egér és patkányirtó pép. Speciális, rágcsálók számára ellenállhatatlan illatú pép, mely egyéb élelmiszer források mellett is hatékonyan csalogat.

Hatás:

Elfogyasztása után, késleltetve (4-6 nap) fejti ki hatását, így minden rágcsáló fogyaszt belőle, a teljes populációra végzetes.

Használata:

Helyezze a pépet a rágcsálók által bejárt útvonalra, majd alaposan mosson kezet. Ajánljuk az erre a célra kialakított műanyag csalétekállomásban elhelyezni. Így elhelyezve kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

Figyelem!

Gyermekek elől elzárandó! Háziállatok számára nem elérhető helyen használandó! Kerülje a bőrrel való érintkezést. Használat előtt olvassa el a használati útmutatót! Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Súly: 0.15 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.