Ferokap feromonos élelmiszermoly szalag IT

T15532
Hová helyezzük ki a feromonos szalagot? A Ferokap élelmiszermoly csapda, két oldalán ragasztós szalag, mely könnyen kihelyezhető az élelmiszer források közelébe. Milyen hatóanyaggal van átitatva a szalag? A szalag feromonos csalogatóanyaggal van át... Részletes leírás
194 Ft (nettó: 153 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Hová helyezzük ki a feromonos szalagot?

A Ferokap élelmiszermoly csapda, két oldalán ragasztós szalag, mely könnyen kihelyezhető az élelmiszer források közelébe.

Milyen hatóanyaggal van átitatva a szalag?

A szalag feromonos csalogatóanyaggal van átitatva, így a molyok számára ellenállhatatlan, rászállnak és beleragadnak végzetesen.

Milyen rovarok ellen használható?

Alkalmas legyek és más repülő rovarok csapdába ejtésére is, a csalogatóanyag édeskés illata vonzza az összes élelmiszerlátogató kártevőt. Irtószermentes, környezetbarát termék.

Használata:

A tető eltávolítását követően, húzza ki a szalagot és lógatva helyezze el az élelmiszermolyok előfordulási helyére, majd alaposan mosson kezet. Ellenőrizze naponta, cserélje telítettségtől függően. Beltérre ajánlott termék.

Súly: 0.03 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.