Lecitin 1 l

T15503
A Lecitin bemutatása: Természetes módon akti válja az ellenállóképességet a kórokozó gombák ellen. Megállítja a gombák szaporodását, a gombafonalak terjedését. Folyékony állagú, termé... Részletes leírás
11 764 Ft (nettó: 9 263 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A Lecitin bemutatása:

Természetes módon akti válja az ellenállóképességet a kórokozó gombák ellen. Megállítja a gombák szaporodását, a gombafonalak terjedését. Folyékony állagú, természetes szójakivonat.

Hogyan hat a Lecitin?

Alkalmazása után sejterősítő burok alakul ki, ami megvastagítja a sejtfalat. A Lecitin hátrányos feltételeket képez a gombák fejlődésének és szaporodásának. Csökkenti a sejtnekrózist. Minden kertészeti kultúrában alkalmazható, szabadföldön és zárt termesztésben egyaránt. A dózist a fertőzés veszélyétől illetve a növényen tapasztalható fertőzés intenzitástól függően határozzuk meg. Zöldségfélékben a permetezéseket szikleveles állapottól, teljes termésérésig lehet elvégezni. A Lecitin egy ermészetes készítmény, melynek hatóanyaga a szójalecitin, amely stimulálja a phytoalexínok termelését. Évente 2-12 alkalommal javasolt a használata.

Adagolás, felhasználás:

Zöldségféléknél:

60 ml 10 liter vízhez. Uborkában lisztharmat (Podosphaera xanthii, Golovinomyces cichoracearum) ellen 2–6 alkalommal, minimum 5 napos permetezési intervallum betartásával, Fejes salátában lisztharmat (Golovinomyces cichoracearum) ellen 2 alkalommal, minimum 7 napos intervallum betartásával, Paradicsomban paradicsomvész (Phytophthora infestans) illetve alternáriás betegség (Alternaria cichorii) ellen 2–6 alkalommal, minimum 7 napos permetezési intervallum betartásával. 

Dísznövényekben:

Elsősorban rózsában: 20ml 10L vízhez. A kezeléseket lisztharmat és más gombás betegségek ellen 3–12 alkalommal, minimum 5 napos permetezési intervallum betartásával kell elvégezni. Reggeli, vagy esti órákban javasolt a használata.

Bio gyümölcstermesztésben:

50ml 10L vízhez. Almában lisztharmat (Podosphera leucotricha) és őszibarackban tafrinás levélsodródás (Taphrina deformans) ellen a vegyes- illetve levélrügyduzzadás végétől a gyümölcsnövekedés végéig használható 3–12 alkalommal, minimum 5 napos permetezési intervallum betartásával. 

Szőlőben:

40-50ml 10L vízhez. Peronoszpóra és lisztharmat ellen a permetezéseket levélfejlődés kezdetétől javasolt elvégezni a fertőzés veszélyétől függően 3–12 alkalommal, minimum 5 napos permetezési intervallum betartásával.

Mivel nem lehet keverni: 

Minden olyan anyaggal keverhető, amelynek pH értéke nem nagyobb 8-nál és vele vizes oldatban nem képez csapadékot. Érdemes először keverési próbát végezni vele.

Fontos tudnivalók: 

Mindig reggeli, vagy esti órákban permetezzünk! 0–30 °C a termék használatának hőmérsékleti határa, ehhez viszonyítva vegyük fi gyelembe a lehetséges perzselő hatást! Bármilyen permetezővel kijuttatható. Embernél nagy mennyiségben szembe, vagy bőrre jutva irritációt okozhatnak a csalánszőrben levő anyagok, főként a hangyasav, ezért aki érzékeny rá, az permetezéskor zárt ruhát és szemüveget viseljen!

Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Szőlő, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.